Komšije Lune i Marka progovorile o paru: Ona je bahata, a on ograničen, ali zbog jednog im skidaju kapu

28.01.2022

12:07

1

Ovaj bračni par nedavno se preselio u novi stan na Bežanijskoj kosi za koji su iskeširali 160.000 evra

Komšije Lune i Marka progovorile o paru: Ona je bahata, a on ograničen, ali zbog jednog im skidaju kapu
maja_alen_svadba_20082021_0033 - Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su odlučili da se presele u novi stan koji su pazarili na Bežanijskoj kosi. Ova nekretnina se prostire na 80 kvadrata, a par ga je opremio najskupljim komadima nameštaja.

Prema pisanju domaćih medija novopečeni bračni par je za ovaj luks stan izdvojio 160.000 evra, a komšije su već formirale mišljenje o novim susedima.

Kako su objasnili, Lunu i Marka bije loš glas zbog prošlosti i rijaliti programa, a ono što je evidentno jeste da ih je dolazak naslednice i te kako promenio. 

- Viđali smo ih i ranije jer su često dolazili da vide stan, da se dogovore za cenu i kasnije kada su majstori bili tu. Nisam imao lepo mišljenje o njima zbog svega što sam video u rijalitiju, ali i čitao po novinama. I ljudi koji ih poznaju su mi svašta pričali za njih dvoje, da je ona bahata, a on ograničen - priča komšija koji ističe da ih je rođenje ćerkice Mie promenilo:

- Postali su porodica i svu energiju usmerili upravo tu. Da ih ne znam od ranije, rekao bih fini mladi par - kaže komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Za kupovinu svakodnevnih potrepština zadužen je Marko.

- Nasmejan je i često zaboravi po šta je krenuo, pa zove Lunu na mobilni da mu ponovi. Ali, svakako opet zaboravi. To nam je simpatično - kroz osmeh kaže prodavačica, a njena koleginica dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Luna Đogani

- Luna me jako nervirala što je rasturila brak Slobe i Kije i ovde je među koleginicama stalno bila svađa ko je na čijoj strani. Ja i dalje, bez obzira što nam sada svraća, smatram da je to bila njena najveća greška i pečat koji će joj ostati da joj prlja ime. Nisam joj to rekla kada je dolazila jer mislim da se ona pravi da taj period ne postoji. Često svrati sa ćerkicom, brižna je majka. To niko ne može da joj ospri.

Lunini i Markovi susedi kažu da tinejdžerke obožavaju pevačicu, te je neretko pitaju za fotografiju, dok Marka često viđaju u društvu Gagija Đoganija.

Youtube screenshot ,,Sikter Tube"
Luna Đogani i Marko Miljković

- Mislim da su Luna i Marko zaslužni što se Gagi trgao iz pakla poroka. Često je sa Markom, pomaže mu oko svega. Luna često izađe tu u dvorište ili u prolaz kako bi se fotografisala u raznim odevnim kombinacijama, verovatno je to garderoba koju reklamira za novac. Tada joj deca prilaze da se fotografišu. Marko stalno negde juri i žuri, ume da prođe da se na javi, ali Luna se pozdravi sa nama - kaže komšije i dodaje da često starije žene priđu Luni da pomaze dete.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani

Da Luna i Marko planiraju proširenje porodice, saznale su i komšije. 

- Čula sam je jednom kako priča na mobilni, sedela je ne kuplici pored mene. Govorila je da je ćerka dovoljno velika i da sada planiraju drugo dete kako ne bi bila velika razlika među mališanima. Pričala je da uživa u svakom trenutku sa Miom i da jedva čeka da ponovo bude trudna i da menja pelene - kazala je jedan komšinica za Blic.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike