Zvezda filma „House of Gucci“ rešio da batali glumu, kupio ostrvo i počinje novi biznis

24.01.2022 | 22:00

Džeremi želi da se povuče iz javnog sveta i vodi nešto mirniji život

Copyright Profimedia

Engleski glumac Džeremi Ajrons, zvezda nedavno objavljenog filma „House of Gucci“, je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio da odlazi u penziju, te da se više neće baviti glumom.

Naime, on je rešen da pokrene svoj biznis. Kako je objasnio, već je kupio ostrvo gde će se baviti stočarstvom i poljoprivredom.

Profimedia
Džeremi Ajrons, Lejdi Gaga

- Kupio sam ostrvo nedaleko od porodičnog doma do kojeg se može i doplivati. Uzgajaću ponije i stoku. U poslednje vreme ionako se više bavim poljoprivredom, a sve manje glumom - rekao je Džeremi.

Irons je dvorac Kilcoe 1998. godine kupio sa svojom bivšom suprugom Sinead Cusack, da bi ga potom celog renovirao, a obnovu je ispratila jedna anegdota.

- Izgradili smo kastelacije, deo koji ide gore-dole. Vrlo smo ga pažljivo planirali i napravili modele. Kad je konačno bio napravljen, pogledali smo ga i mislio sam da nije u redu, da je premalen - prisetio je Ajrons, pa dodao: 

 

Profimedia
Džeremi Ajrons

 

- Jedan od mojih prijatelja je rekao: „Neću ja građevinarima reći da idu gore.“ Tako sam se popeo na 13 spratova skele i stigao do vrha i rekao: „Ovo je divno, momci, ali zapravo ovo mora da se sruši i napravi veće. Nije dovoljno snažno“ - kazao je on. 

Inače, Džeremi u filmu „House of Gucci“ tumači ulogu Rodolfa Gučija, a po svemu sudeći, glumac je zadovoljan svime što je u karijeri postigao, te mu sada treba predah.

Osim ove, zapažene uloge ima u ostvarenjima poput „Umri muški 3“, „Mletački trgovac“, „Smrtonosni blizanci“, „Crni ponedeljak“.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam