Tanja Savić i Draško Stanivuković uslikani zajedno! Ponovo se viđaju, ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

23.01.2022 | 13:28

Iako ni jedno ni drugo ranije nisu želeli da daju precizan odgovor o odnosu koji imaju, ova fotografija govori umesto njih

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Odnos pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića mesecima intrigira javnost. Iako ni jedno ni drugo ne žele da pričaju na temu emotivnog života, svaki njihov potez se prati.

Fotografija koja se pojavila na društvenoj mreži Fejsbuk govori mnogo o njihovom odnosu. Tanja je često izbegavala pitanja o Stanivukoviću, dok je on bio nedostupan za komentar, a nova fotografija, na kojoj poziraju nasmejani je pravi dokaz da se njih dvoje čuju i viđaju.

Iako sa sigurnošću ne možemo tvrditi da su ponovo zajedno, ono što se i te kako sa fotografije može zaključiti jeste da su veoma bliski. 

Facebook printscreen/Mile Novic
Tanja Savić i Draško Stanivuković na večeri sa prijateljima

Naime, Savićeva i Stanivuković su izašli u restoran, sedeli su jedno kraj drugog, a društvo su im pravili prijatelji. Uživali su jelu, piću, razgovoru, te su oboje bili u opuštenim odevnim kombinacijama.

I taman što se spustila fama oko njih dvoje, najnovija fotografija Tanje i Draška je dodatno podgrejala glasine o njihovoj navodnoj vezi.  

Kako oboje odbijaju da konkretno govore na ovu temu, pojedini smatraju da su zaista u ljubavnoj romansi, dok neki misle da su samo prijatelji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

 

Pevačica je nedavno rekla da o svom ljubavnom životu neće pričati u javnosti, ali ne krije da se nada pravoj i iskrenoj ljubavi. 

- Nisam izgubila veru u ljubav. Dala sam sve od sebe da sačuvam taj brak i vezu, i ne vidim svoju grešku. Smatram da zaslužujem svoju sreću, ljubav, a verujem da će mi se desiti nakon svega što sam prošla. Sve ovo me je ojačalo, vratio mi se sjaj u očima, osmeh, zagrlila sam sebe - rekla je Tanja nedavno u intervjuu za 24sedam

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam