Milica Jokić još nije spremna da se uda za mladog Dačića, ali želi da joj ove zvezde pevaju na svadbi

23.01.2022 | 05:55

Pevačica je upoznala roditelje svog partnera sa kojima kaže, ima divan odnos

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Srce pevačice Milice Jokić uspeo je da osvoji sin Ivice Dačića, Luka Dačić. Iz drugarstva rodila se ljubav, a sada su jedno drugome velika podrška. Mlada pevačica ne krije da je ubrzo pošto su ozvaničili vezu upoznala i Lukine roditelje. 

Iako je u prvi mah imala tremu, čestim gostovanjem sa budućim svekrom, ona je nestala. 

- Navikla sam, u nekoliko emisija smo u poslednje vreme gostovali tako da nisam imala tremu - rekla je Milica u emisiji „Grand magazin”, pa opisala njihov prvi susret:

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Milica Jokić, Luka i Ivica Dačić

 

- Ja sam ga malo kasnije upoznala, prvo sam upoznala Lukinu mamu, njega sam kasnije upoznala kući, zaista je jedan normalan i divan čovek koji je kao i na ekranima isti i privatno.

Iako su još uvek takoreći na početku veze, mladi par ne razmišlja o danu kada će izgovoriti sudbonosno „da”, ali zato Milica već sada zna koga bi od pevača pozvala da joj pevaju na svadbi. 

- Volela bih da mi peva Aco Pejović, Ceca... Baš sam skromna, ali ima naravno dosta i mlađih pevača - rekla je Milica kroz smeh.

G.G./ATAImages
Milica Jokić, Luka Dačić

Podsetimo, Luka je ranije otkrio da li je nekada koristio to što je dete istaknutog političara.

- Ne koristim to što mi je tata poznat. U život mi je to bilo veliki hendikep, zato što te ljudi gledaju nekim drugim očima, a ja želim da budem normalan, kao i svi drugi ljudi. Ja sam samo dete jednog poznatog čoveka, to je to. Želim da gradim svoje ime i prezime i da se bavim nekim svojim stvarima. Baviću se privatnim biznisom, verovatno ugostiteljstvom - zaključio je on. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam