Adel u suzama otkazala turneju u Las Vegasu (VIDEO)

21.01.2022 | 09:39

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za ovo imala dobar i opravdani razlog, dok su neki fanovi ipak pobesneli

Copyright Profimedia

Slavna pevačica Adel bila je prinuđena da otkaže niz koncerata zakazanih za Las Vegas, od kojih je prvi trebalo da se održi danas.

Kroz suze i izvinjenje ona je saopštila da neće biti moguće da se predstojeći nastupi održe jer je pola njenog tima zaraženo koronavirusom.

 - Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da sve uradimo na vreme. I da to bude dovoljno dobro za vas. Ali bili smo apsolutno uništeni kašnjenjima u isporuci i kovidom. Polovina mog tima je obolela od kovida. I bilo je nemoguće završiti šou - izjavila je Adel u video snimku objavljenom na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Adel je toliko tužna da je u videu od 92 sekunde, čak osam puta ponovila da joj je žao zbog ovoga, posebno zbog ljudi koji su samo sa tom namerom otputovali u Las Vegas. Ona je obećala da će pomeriti termin i da će realizovati koncerte u skladu sa svojim standardima.

Adel je, inače, trebalo da otpočne tromesečni boravak u hotelu “Cezar Palas” u Las Vegasu, što bi bilo njeno prvo gostovanje uživo od 2017. godine, prenosi agencija Rojters.

Profimedia
Adel

Iako većina ima razumevanja za ovaj pevačicin postupak, neki su pak reagovali burno i bili besni jer je, kako kažu, "čekala poslednji momenat" da objavi ovako bitnu stvar, dodajući da su zbog toga izgubili na stotine dolara.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam