Gladna sam odlazila u krevet! Džesika Čestejn progovorila o teškom detinjstvu: Ježim se na pomen siromaštva

19.01.2022

14:18

1

Autor: Marija Mitić

Američka glumica i dobitnica brojnih nagrada priznaje da nije živela oduvek "na visokoj nozi", kao i da je u više navrata na svojoj koži osetila nepravdu

Gladna sam odlazila u krevet! Džesika Čestejn progovorila o teškom detinjstvu: Ježim se na pomen siromaštva
Džesika Džestejn - Copyright Profimedia

Američka glumica i dobitnica brojnih nagrada Džesika Čestejn progovorila je o teškom periodu odrastanja, pa otvorila bolne rane iz detinjstva. 

U intervjuu za britanski The Times, u sklopu promocije novog filma "The Eyes of Tammy Faye", glumica koja retko govori o privatnom životu, rekla je da nije živela oduvek "na visokoj nozi". Bila je jedno od četvoro dece koje odgajala samohrana majka, a konkretno Džesiku dobila je u tinejdžerskom dobu. 

Kada je sada uspešna glumica odlučila da upiše Američku akademiju umetničkog klizanja, morala je da se zaposli kako bi sama finansirala studije.

 

 

- Nema šanse da bi to moja porodica mogla finansirati - rekla je glumica i dodala:

- Teško sam živela i probijala se u životu. Neki ljudi su to videli i pomogli mi. Oni su mi omogućili da budem tu gde sam sada - kazala je Čestejn za The Times 

Džesika se takođe zahvalila organizaciji 'Planirano roditeljstvo' na pružanju kontraceptivnih sredstava jer su joj omogućili da sledi svoje snove.

Profimedia
Džesika Čestejn

- Ja sam prva osoba u mojoj porodici koja nije ostala trudna u 17. godini. To je imalo veliki uticaj na moj život jer sam imala više izbora - rekla je glumica koja ne krije da i danas siromaštvo u njoj budi posebne emocije, a ponajviše bes.

- Ja nikada ne razmišljam kako bih mogla još više da zarađujem. Imam buntovničku crtu jer sam se susrela s puno nepravde u životu. Nismo imali puno stvari, ponekad smo išli gladni u krevet. Ne volim puno o tome da pričam, ali to je bila moja stvarnost. Nisam imala onakav život kakav biste možda od mene očekivali. Ljuti me nepravda i siromaštvo. Ne želim da ikome bude bilo šta uskraćeno - zaključila je Džesika.

Džesika Čestejn je 2011. godine dobila veliku priliku na filmu, koju je zdušno prihvatila i pametno iskoristila. Prva velika uloga u filmu "Tajni život kućnih pomoćnica" donela joj je nominaciju za Oskara u kategoriji sporedne glumice. Sledeće godine nominovana je u kategoriji najbolje glumice za "Zero Dark Thirty".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike