Saša Popović napravio presedan u "Zvezdama Granda": Od sada će se zajedno takmičiti jedan bračni par (FOTO)

16.01.2022

20:24

0

Autor: Marija Mitić

Ova ideja dopala se Dajani i Nemanji Semlekan, a i ostalim članovima produkcije i žirija

Saša Popović napravio presedan u "Zvezdama Granda": Od sada će se zajedno takmičiti jedan bračni par (FOTO)
Saša Popović - Copyright Foto: Z. K. Munja

Čelnik "Zvezda Granda", Saša Popović u ovom popularnom muzičkom takmičenju neretko napravi poneki presedan, posebno kada za to ima dobar razlog. I ovoga puta odlučio je da načini ustupak i to kada je u pitanju jedan pevački bračni par, kojem je dozvolio da se takmiči baš tako - u paru.

Naime, reč je o Dajani i Nemanji Semlekan iz Zrenjanina, koji su javnosti poznati i iz takmičenja "Pinkove Zvezde".

Dajana je prvi krug takmičenja u Grandu prošla kao od šale, dok se Nemanja nije proslavio, tačnije ostao je bez ijednog glasa žirija. Celu situaciju sa suprugom, Dajana je posmatrala iz bekstejdža, a onda je Saša Popović došao na sjajnu ideju.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
Dajana i Nemanja Semlekan

-  Saša je rekao Nemanji da može da nastavi takmičenje samo ako pristane da nastupamo zajedno, ja sam se sa tim odmah složila - rekla je Dajana, na šta se Nemanja nadovezao:

- Ja sam bio devastiran, nisam mogao da verujem koliko sam loše zvučao i kada me je Saša pitao za to, momentalno sam rekao sebi u glavi da mi je dosta i da hoću da ona ide dalje i da ne želim da je vučem na dole svojom lošom energijom. Ali eto, ona je presudila i rekla da hoće.

Zajednički nastupi njima odavno nisu strani, budući da već sedam godina rade u istom bendu, i niko ne sumnja da će se i u ovom šou programu pokazati kao odličan tandem.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
Dajana i Nemanja Semlekan

- Kad smo malo razmislili shvatili smo da je možda i bolje i interesantnije da nastupamo u paru - odgovara bračni par Semlekan za Grand Online, koji je za mentora izabrao Cecu Ražnatović.

- Ivana Peters i Ceca imaju baš dobar osećaj, slušamo ih sve. Ipak su one profesionalci, znaju šta kako i šta treba, ozbiljni su mentori i muzičari - kažu Dajana i Nemanja za pomenuti portal.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike