Živim kao engleska kraljica, razmišljam kao Tesla! Mili briljira izjavama posle operacije

13.01.2022 | 22:27

Kompozitor kaže da se oseća dobro i da nastavlja da radi punom parom

Copyright Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

 

Kompozitor i direktor muzičke produkcije „Grand” Aleksandar Milić Mili novu godinu je započeo u jednoj istanbulskoj bolnici zbog hitne operacije želuca. Svi planovi su mu se izjalovili, ali on ne žali, jer je, kako kaže, rešio problem koji ga je dugo mučio. 

- To je problem koji sam dobio od sporta, i dugo, dugo me je mučio. Otišao sam samo na pregled, ali se lekarima učinilo sumnjivo i odmah su mi zakazali operaciju. Srećan sam što sam završio sa tim i osećam se mnogo bolje - rekao je Mili za Grand Online, ističući da je posle operacije izgubio mnogo kilograma, ali da se nada da će se brzo vratiti u formu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Milić Mili

- Mršavim jer moram da žvaćem, ko engleska kraljica, po 30 puta svaki zalogaj. Tako da sedim i žvaćem uglavnom - rekao je kroz smeh Milić. 

Pored obaveza koje ima u popularnom muzičkom šou-programu, Mili ne krije da publiku očekuje i veliki projekat „Miligrama”.

- Izlazi najviše pesama što je ikada izašlo na duplom albumu. Ako bude sve u redu, izaći će oko 40 mojih pesama, ali videćemo šta će biti zbog korone, mada ja neumorno komponujem - istakao je on, i dodao da čak i na odmoru vredno radi.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandar Milić Mili

Na pitanje da li će uspeti da nakon poslovnih obaveza otputuje tamo gde je planirao, i kako će provesti slobodno vreme, on kaže:

- Tesla je rekao: „Ideje se rađaju u samoći”, e tako i ja, najviše volim da sam na planini ili na dalekom ostrvu, okružen prirodom, to mi najviše prija za rad. Samo da sam u miru - rekao je kompozitor za pomenuti medij. 

Bonus video: 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam