Ilda kad ode u Krčedin uvek pusti suzu: Tamo je još tatina energija

30.11.2020

08:47 >> 23:50

0

Pevačica kaže da sad shvata zašto je Šaban voleo vikendicu

Ilda kad ode u Krčedin uvek pusti suzu: Tamo je još tatina energija
Copyright Ilda Šaulić / ATAimages

Šaban Šaulić obožavao je da ode u Krčedin, gde je imao vikendicu, a njegova porodica nakon što je poginuo pre nepune dve godine, kaže da je pronašla snage da nastave dalje.

Ipak, suze zbog bola i dalje su neizostavne, koliko god se trudili da budu jaki. Ilda Šaulić, čerka kralja narodne muzike, istakla je šta je to što joj je ostalo u sećanju.

– Uvek pustim suzu. Tamo je i dalje njegova energija koja je prisutna kada god uđem u Krčedin i u kuću. Zato što je on mnogo vremena provodio tamo. Što više idemo tamo, shvatamo zašto je voleo taj mir, vodu i energiju koju reka donosi. To je prosto bila njegova oaza – kaže Ilda tužno, dodajući da su njena ćerkica Ema i sestričina Una zainteresovane da borave u prirodi kao što je to radio njihov deda.

Šaban Šaulić
ATAImages/Antonio Ahel

– Ema i Una su imale nedavno prvi susret sa pecanjem. Moj suprug im je pokazivao kako to treba da rade i bilo je vrlo zanimljivo i interesantno. Bože zdravlja kada malo porastu, i one će ići u Krčedin da pecaju.

– Ne prođe dan, a da ga ne spomenem u nekom kontekstu i sigurno je tako. Živim u ovom trenutku. Treba da se bavim muzikom, da snimam i to je najbolja spona sa mojim ocem – rekla je Šabanova ćerka.

Pročitajte još:

Lepa Lukić ostavila testament: Sve ostavljam bratancu, ali pod jednim uslovom!

Maja Odžaklijevska se zasitila pevanja: Fokus mi je moj autistični unuk

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike