Seka Aleksić zamalo odbila hit koji joj je obeležio karijeru! Ovako je nastao "Aspirin" (VIDEO)

13.01.2022 | 14:19

Autor: Nemanja Vujčić

Pevačica je otkrila kako je odlučila da snimi numeru koja je postala planetarni hit

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Seka Aleksić je već dugi niz godina na estradi i ima dosta hitova. Međutim, mnogima je asocijacija na nju numera "Aspirin" koju su za nju uradili Filip Miletić i Filip Roganović.

No, ono što je manje poznato jeste da pevačica zapravo nije želela da snimi ovu pesmu! Ona je sada otkrila kako je izgledalo sve to i zašto je na kraju odlučila da je snimi.

ATAImages/ Stefan Tomašević
 

- Nisam htela da pevam o tabletama, ali posle sam pevala pesmu "Zakuni se u kurvu" (smeh). Tada sam valjda bila mlađa, drugačije sam razmišljala, gde da pevam o aspirinu. A ona postade planetarni hit - rekla je Seka, pa nastavila:

- Njih dvojica (Filip i Miloš) su se pojavili u mojoj karijeri, onako su nekako došli kao neki klinci, tako sam ih doživela jer sam ja već bila uveliko zvezda, a oni su bili nepoznati totalno.

- Kad su mi ponudili "Aspirin", na tom cd-u koji su mi doneli bila je od Severine "Grad bez ljudi", neke pesme Tanje Savić, "Šanker", čini mi se, Mileta Kitića, to su sve pesme koje su postale hitovi.  

- Ja sam dobila taj cd da preslušam, meni kaže Braja "Uzmi tu pesmu, biće hit", ja kao "Bože, Brajo", ali ga poslušam. Bilo je tu natezanja nekih mesec dana, hoću, neću. POGLEDAJ GALERIJU

Kako kaže, Seka je poznata po tome što sve što se njoj dopadne kad čuje, to ne prođe, a ono što joj se ne dopadne, to postane veliki hit u njenoj karijeri. Ono što će mnoge iznenaditi jeste da je i njena pesma "Poslednji let" bila jedna od onih koju nije želela da snimi.

- To su neke pesme koje čoveku treba da se dese u karijeri. Ovo što ja sad radim, to je na osnovu stare slave, sve novo dođe i prođe. Muzika ne treba tako da se sluša. Jako je teško napraviti dobru pesmu, to priželjkujem i mislim da će se desiti kad za to dođe vreme - kaže Seka, te dodaje da joj je želja da izda album:

- Ne želim da izdajem singlove, mnogo ih ima, a ozbiljan pevač, zvezda, treba da izdaje albume. Ljudi koji vole mene to zaslužuju, a i ja se drugačije osećam kada izdam album - zaključila je pevačica.

Šta je Seka još ispričala, pogledajte u nastavku.

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/01/01/64c4e9aeb45738d81958ca32/uhd/64c4e9aeb45738d81958ca32.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958ca32",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/thumb/940124_t_1642081441.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam