Pokušao je da mi se podvuče pod suknju! Milica Pavlović oštro posle incidenta na nastupu: Niko to ne treba da trpi (VIDEO)

12.01.2022 | 20:19

Pevačica ne krije koliko je zgrožena ponašanjem momka iz publike, te je svojim gestom želela da pokaže da se tome mora stati na put

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović susrela se sa veoma neprijatnom situacjom na svom nastupu, posle koje je morala da reaguje. Naime, dok je pevala i igrala na bini u crnoj kožnoj haljinici, jedan dečko iz publike ju je snimao, ali pevačici se to nije dopalo. 

Ona je uzela telefon iz njegove ruke, a potom ga bacila. Oni koji ne znaju pozadinu priče, osudili su Pavlovićevu, a ona je sada rešila da progovori o incidentu koji se dogodio.

Kako je objasnila, nepoznati momak koji je stajao u prvom redu ju je sve vreme snimao ispod haljine, zbog čega mu je ona oštro uzvratila.  

ATAImages/ R.P.
Milica Pavlović

- Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju zene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da „pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi „muškarci”. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… - napisala je Milica u objavi, pa priznala da bi svaki naredni put uradila isto ukoliko se ponovi ovakva situacija.

 

 

- I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim „muškarcima” da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate! Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje!

Instagram printscreen/senoritamilica
Sanja Vučić priznala da ju je momak snimao ispod haljine

Posle njene objave, usledile su poruke podrške brojnih njenih pratilaca, a našao se i komentar Miličine koleginice Sanje Vučić, članice grupe „Hurricane”, koja kaže, da je nebrojeno puta prošla kroz isto. 

- Nebrojeno puta se desilo, i svaki put sam na mikrofon rekla! Mora da postoji doza poštovanja i vaspitanja! Nedopustivo! - prokomentarisala je Uraganka. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam