Čovek ne može da bude srećan pored bolesne žene: Bulat otkrio kroz kakvu agoniju prolazi sa suprugom

11.01.2022 | 18:17

Autor: Marija Mitić

Marija godinama kuburi sa hroničnom anemijom koja joj zadaje brojne poteškoće

Copyright ATAImages/ A.A.

Supruga pevača Marka Bulata, Marija, godinama kuburi sa hroničnom anemijom koja joj zadaje brojne poteškoće. Kada je pevač nedavno objavio jedan tekst na svom Instagram nalogu, naširoko se o tome pričalo, a on je sada otkiro i zašto ga je objavio u želji da ga svi vide.

 

 

- Moja Marija voli da piše, ona piše u prozi, piše u rimi. I napisao sam taj tekst. Ta fotografija koju sam objavio je u novinama i ona je zapravo od pre sedam godina. Tada je bila u dnevnoj bolnici i primala je gvožđe koje joj se primilo tek kada sam ja došao. Njeno zdravstveno stanje usled sedam godina hronične anemije, možete misliti šta sve to proizilazi i šta se javlja, koje sve nuspojave - istakao je Marko i dodao:

- Njeno zdravstveno stanje je takvo kakvo jeste i imamo neke borbe i ja sam kao podršku njoj objavio to. Ne može da bude srećan čovek pored bolesne žene. Njena bolest je i moja bolest. Kroz njenu borbu ja pokušavam da učim i vidim šta se to dešava. Pratim promene, pratim faze. Učim se strpljenju, vidim da njeni bolovi prolaze i tu sam, uz nju - rekao je Marko za Kurir.

ATAImages/ A.A.
Marko Bulat sa porodicom

Podsetimo, Marko je krajem decembra prošle godine supruzi Mariji javno pružio podršku u borbi koju vodi, te na Instagramu objavio njihove slike na kojima je ona u bolničkoj postelji.

- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan, a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati, a kamoli sj*bati - napisao je pevač u opisu fotografije sa suprugom, a komentari podrške samo su se nizali. 

Marko Bulat sa suprugom Marijom ima ćerku i sina, a Marija iz prvog braka ima još jednu naslednicu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam