Kloi planira da pravi žurku za Božić: Gosti će se prvo testirati!

14.11.2020

14:09

0

Kardašijanova je ponovo šokirala javnost, jer iako je pandemija koronavirusa, ne želi da prekine tradicionalnu prazničnu proslavu

Kloi planira da pravi žurku za Božić: Gosti će se prvo testirati!
Copyright Instagram printscreen/ khloekardashian

Koronavirus svuda je u svetu rasprostranjen, pa su i velika slavlja pod znakon pitanja. Međutim, to ne priznaje Kloi Kardašijan koja tradicionalno želi da proslavi Božić sa prijateljima.

Iako upravo zbog pandemije planira da smanji broj zvanica, to je ipak naišlo na osudu njenih pratilaca. Kako bi pokušala da spreči širenje virusa, Kloi je unapred najavila da će svi koji budu pozvani na proslavu ovog velikog praznika, morati da se testiraju. To, međutim, nije umirilo njene pratioce, jer porodica Kardašijan ne želi da prekine ovu tradiciju za Božić, čak ni u sadašnjim uslovima. Prošle godine u pravu zimsku čaroliju goste je pozvala u svoj dom Kim, a ove je sve preuzela na sebe Kloi. Njene prijatelje zanimalo je da li će se ove godine dogoditi žurka u velelepnoj vili Kardašijanovih, pa im je ona odgovorila putem Instagrama.

Instagram printscreen/ khloekardashian

– Mislim da će slavlje biti mnogo manje, to mi je u redu. Ali definitivno ćemo slaviti Božić. Biće sve sigurno, a pre zabave ćemo možda napraviti brze testove na koronavirus – odgovorila im je Kim.

– Da li smatraš da ti je ovo dobra odluka? Tako hoćeš da se zabavljaš? Budi u krugu porodice, ove se godine svi žrtvujemo – bio je samo jedan od komentara.

Pročitajte još:

Kloi Kardašijan preležala koronu: Cela porodica se zabrinula za nju

Britni Spirs ne želi da nastavi svoju karijeru jer se plaši oca

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike