Ceca ovakve tašne obično ne nosi: Pojavila se u "Zvezdama Granda" u bundi, a evo koliko košta torba (FOTO)

10.01.2022 | 15:26

Autor: Marija Mitić

Ekipa muzičkog žirija kao i kandidati poznatog takmičenja vratili su se danas na redovna snimanja emisija, posle duže vremenske pauze

Copyright ATAImages/ A.A.

Ekipa muzičkog žirija kao i kandidati takmičenja "Zvezde Granda", vratili su se danas na redovna snimanja emisija, posle duže vremenske pauze.

Svetlana Ceca Ražnatović došla je među poslednjima, a za razgovor sa brojnim medijskim ekipama nije bila raspoložena. Ipak, kako smo primetili, pevačica se ponovo pojavila u papreno skupom izdanju, kako smo od nje i navikli. Ovoga puta, s obzirom na vremenske oklonosti, Ceca je na sebi imala dugu, belu bundu, sigurno velike vrednosti, kao i ravne čizme u istoj boji.

ATAImages/ A.A.
 

Ono što je, međutim, najviše upadalo u oči jesu Cecine sunčane naočare poznatog brenda, kao i ogromna torba u bež nijansi, sa velikim natpisom poznate skupocene marke.  POGLEDAJ GALERIJU

Kako se vidi na zvaničnom sjatu ovog italijanskog brenda, cena torbe koju je na današnje snimanje ponela pevačica iznosi 2.200 evra i izrađena je od kože. Kada se uzmu u obzir pojedini komadi Ražnatovićeve, moglo bi se reći i da je ovo jedan od jeftinijih modnih aksesoara koje poseduje.

Inače, Ceca obično ne nosi ovakve komade, sa velikim natpisom brenda, kao i torbe ove veličine.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam