Kako je Božinovska prešla Šijanu preko prevare: Oprostila i drugarici koja mu je rodila dete samo iz jednog razloga!

08.01.2022

09:51

0

Goca i Gorana su bile prve komšinice i družile su se sve do 1996. godine

Kako je Božinovska prešla Šijanu preko prevare: Oprostila i drugarici koja mu je rodila dete samo iz jednog razloga!
Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje"

Goca Božinovska svojevremeno je ispričala kako je „zakopala ratne sekire" sa nekadašnjom komšinicom i prijateljicom Goranom, o kojoj su mediji brujali kao o ženi koja joj je preotela Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina. Iako im je oprostila, međutim, nije zaboravila.

Jednostavno, „presekla je" s idejom da se u životu treba radovati, a ne tugovati „vraćajući film" u prošlost.

„Ceo mi je život uništila!"

- Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej - rekla je jednom prilikom pevačica, prenosi „Alo", pa dodaje kako je ona uvek bila tolerantna. 

- Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - zaključila je ona.

Detalji

Goca i Gorana su, prema daljem pisanju medija, bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio pevačicu i decu zbog druge. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. rodila naslednika.

 

 

Sin se rodio svega tri nedelje pre očevog ubistva.

Goca svojoj deci nikada nije branila da se viđaju sa njim i nikada, takođe, nije ništa ružno rekla za njega. Čak je ona i bila ta koja je govorila da treba da budu u dobrim odnosima s njim.

Mirko je najviše u kontaktu s bratom.

Goca Božinovska sa sinom Mirkom Šijanom ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti