Luna Đogani ne žali novca na najmilije: Pokazala kakve poklone je kupila mužu i ćerki (FOTO)

03.01.2022

18:11

3

Novogodišnji pokloni koji su se našli ispod jelke su obradovali Marka i Miu

Luna Đogani ne žali novca na najmilije: Pokazala kakve poklone je kupila mužu i ćerki (FOTO)
amigi_07072020_0051 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani i njen suprug Marko imaju Jutjub kanal na kom dele detalje iz svog života. Tako je pevačica rešila da pokaže šta je darivala svom suprugu i ćerki za novu godinu.

Ona je bila u jednom tržnom centru tik pred doček, gde je kupovala, a snimak je sada ugledao svetlost dana. Kako je istakla, želela je da iznenadi supruga Marka lepim poklonom, a za Miju joj je išlo malo teže.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dugo sam razmišljala šta bih mogla da im poklonim. Za bebu još uvek ne znam, moram da smislim šta bi bilo najbolje. A što se tiče Marka, svidelo mu se jedno odelo i hteo je da ga kupi. Rekao je da mu sada ne treba, da nema to gde da nosi... Ali pošto je nova godina, sad ima priliku za to - počela je Luna, a potom ušla u radnju u pokušaju da pronađe ono što njen muž želi.

Kada je u tome uspela, krenula je u potragu za savršenim poklonom za ćerku.

- Mia voli igračke koje šetaju, pokreću se, kao roboti - objasnila je Luna fanovima, a potom izabrala interaktivnu igračku u obliku lopte. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima:

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
 

- Tako je to kad imate dete. Svašta sam joj nakupovala. Pored igračke, uzela sam joj i mekanu portiklu, pošto je ona druga tvrda i nervira se kad joj stavljam. Uzela sam joj kašice koje voli, glodalicu koja je jako skupa, ali svi kažu da je delotvorna - pohvalila se Đoganijeva.

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
 

Kada je došla kući, najpre je poklon uručila Miji, koja se toliko obradovala igrački, da je počela da se smeje i skače od uzbuđenja. Ni Marko nije bio ništa manje iznenađen svojim poklonom, pa je prišao i poljubio Lunu kako bi joj se zahvalio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike