Lukas na udaru prevare: Ne nasedajte na lažnu reklamu!

15.11.2020

13:06 >> 12:31

0

Folker je demantovao da će za doček nastupati na Zlatiboru, dok organizatori kažu da su s njim još u pregovorima

Lukas na udaru prevare: Ne nasedajte na lažnu reklamu!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Situacija sa održavanjem novogodišnjih koncerata još uvek je neizvesna, s obzirom na to da svakodnevno raste broj obolelih od koronavirusa, ali su pojedini klubovi bez znanja pevača počeli da reklamiraju zabavu za doček.

Na ovom udradu je Aca Lukas, jer su organizatori jednog kluba na Zlatiboru najavili njegov nastup za 31. decembar. ATMeđutim, pevač je odmah demantovao da će se za Novu godinu pojaviti na toj lokaciji, poručujući fanovima da “ne nasedaju na reklamu”. Organizatori dočeka 2021. godine u opisu ponude stavili su do detalja šta ulazi u cenu od 80 evra, ali “mali” detalj da tome, ipak, neće prisustvovati Lukas morao je da pobije sam pevač.

 

Instagram printscreen/ aleksandar_vuksanovic_official

-Lažna reklama! Nemojte da nasedate – poručio je obožavaocima Aca. Iz ovog ugostiteljskog objekta poručili su za 24sedam da jesu u pregovorima da Lukas nastupa kod njih, ali kako još nije ništa definitivno, kažu da su i sami urgirali da se reklama skine.

– Kontaktirali smo sajt koji je objavio tu informaciju, gdeizaci.com, da skinu reklamu. Verovatno da je greška, jer je Aca prošle godine pevao kod nas, pa su sad samo promenili godinu. Nadamo se da ćemo s Lukasom dogovoriti nastup ovih dana – rekli su nam kratko, ali do komentara folkera nismo uspeli da dođemo, jer je bio nedostupan.

Pročitajte još:

Tijana eM na meti prevaranata: Ne znam zašto su iskoristili moju fotografiju!

Jelena Kostov za 24sedam: Ova godina mi nije bila naklonjena, spremna sam za nove uspehe!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike