Velika svetska zvezda otkazala novogodišnji nastup kada je čula ovu vest!

31.12.2021

11:29

1

“Pitam za druga” na RED televiziji pripremila je do sada neviđeni novogodišnji spektakl!

Velika svetska zvezda otkazala novogodišnji nastup kada je čula ovu vest!
pzd - Copyright Jelena Simonović / RTV Pink

Poznata svetska zvezda Bijonse otkazala je svoj novogodišnji nastup kada je čula da je ekipa RED televizije Ana Radulović Stefan Kandić – Kendi i Stefan Milošević - Panda, tačnije, voditelji emisije "Pitam za druga" koja se emituje svakog dana od 20 do 23 časova – imaju svoj neponovljivi novogodišnji program koji sada traje čak do ponoći.

- Nisam smela sebi da dozvolim da propustim Anu, Kendija i Pandu u novogodišnjoj noći..- rekla je Bijonse.

I mi je potpuno razumemo, jer poznavajući naše Redovce možemo da zaključimo da će žurka za Novu godinu prevazići sva očekivanja. Jer ovaj novogodišnji program sigurno je potpuno drugačiji od ostalih, kao i onih na koje ste do sada onoliko navikli. Novi, mladi ljudi koje nećete videti u svim ostalim novogodišnjim programima...bivši Zadrugari, pevači, misice i ostali lepotani i lepotice pod dirigentskom palicom neodoljivo trija - Ane, Kendija i Pande.

Šuška se da je Anin muž, Mirče Radulović deo novogodišnjeg programa. Da li je to istina, i ako jeste da li će on i Ana poželeti sa publikom da podele novogodišnju ekskluzivu – saznaćete ako budete gledali novogodišnji “Pitam za druga”.

Da li se Taki, najpoznatiji i najpopularniji tata na ovim prostorima zaista pojavio i potvrdio titulu omiljenog tate (jer ko može da ne voli Takija koji je i kada je i dobro i loše uz svoju mezimicu) – saznaćete ako budete gledali novogodišnji “Pitam za druga”. Ima li istine u tome da su Sara Reljić i Jovana Ljubisavljević (da,da – misica i misica) podigle temperaturu na maksimum – saznaćete ako budete gledali novogodišnji “Pitam za druga”. Je li je Mina Vrbaški otpevala svoj najnoviji hit i pokazala pevačke sposobnosti – saznaćete ako budete gledali novogodišnji “Pitam za druga”.

Ko je šta obukao, ko je bio mudar, a ko briljirao sa lapsusima, koji su sve pevači tu da zabave, ko je tu od Zadrugara da oduševi ili razočara...da li je Ana zaista najzgodnija voditeljka u Srbiji, da li je Panda najduhovitiji, da li je Kendi sladak ko što mu nadimak kaže – svakako ćete saznati ako budete gledali novogodišnji “Pitam za druga”!

Zato 31.12. tačno od 20 časova budite i vi uz RedTV i  pripremite se za četiri sata vrhunske zabave. Dočekajte Novu godinu sa najinteresantnijim Zadrugarima, vrhunskim pevačima, i intrigantnim novinarima. Ana, Panda i Kendi obećavaju mnogo dobru zabavu; i što je najvažnije - gledajte isti program kao i Bijonse.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike