Pevaćemo kao da sutra ne postoji! Marija i Sara uzbuđene pred sutrašnji spektakl ispred Skupštine (VIDEO)

30.12.2021

21:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevačice i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, još jednom su pozvali publiku da u što većem broju poseti koncert u Beogradu, u najluđoj noći

Pevaćemo kao da sutra ne postoji! Marija i Sara uzbuđene pred sutrašnji spektakl ispred Skupštine (VIDEO)
jo - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Sve Beograđane, a i posetioce naše prestonice, sutra očekuje pravi spektakl ispred Narodne skupštine. Na velikoj bini koja se trenutno priprema nastupiće Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Sara Jo, a na večerašnjoj konferenciji za medije još jednom su pozvale svoju publiku da dođe u što većem broju.

Okupljenim novinarima najpre se obratio zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

- Sve smo uradili proteklih dana da ovaj koncert bude na najvećem nivou, Beograd to zaslužuje.  Naš grad nije video takav spektakl kakav će sutra prirediti Marija, Sara i Jelena. Za sve posetioce pripremili smo maske, tu su i punktovi za testiranje, a svi će proći dezo barijere i niko neće moći da uđe bez pregleda. Tako ćemo obezbediti apsolutnu bezbednost za sve posetioce - rekao je Vesić naglašavajući da je Beograd jedan od retkih gradova u Evropi koji će imati ogranizovan ovakav tip dočeka Nove godine.

Prisutnim medijskim ekipama zatim se obratila Marija Šerifović koja u sjajnom rasploženju dočekuje kako koncert, tako i narednu godinu.

 

- Ono što me posebno raduje jeste skok temperature što nam je jako važno, kako nama pevačima tako i publici. Neće biti hladno, dođite da slušate Saru, Jelenu i mene, to će sigurno biti koncert gde će svako moći da dobije pesmu za sebe. Jedva čekam sutra da se svi zajedno u ponoć ponadamo da će sledeća godina za sve nas biti bar za jedan posto bolja od ove - rekla je pevačica koju smo potom upitali da li će obaviti neki poseban ritual pred sutrašnji veliki koncert. 

- Samo je važno da se lepo naspavam. Raspložena sam što je, takođe, jako važno. Sutra će se, verujte mi, oriti Beograd, kao da sutra ne postoji - kazala nam je Marija kroz osmeh, dok je Sara još jednom iskazala svoje uzbuđenje zbog nastupa u najluđoj noći.

- Mislim da ne postoji ništa lepše ni vrednije od dočeka u svom gradu, ovo mi je verovatno najvažniji nastup u životu do sada. Zaista ćemo dati svoj maksimum sutra. Hvala gradu Beogradu, nećemo vas razočarati - rekla je pevačica.

 

Kako smo saznali, Jelena se na današnjoj konferenciji nije pojavila zbog zakasnele probe koju je imala za sutrašnji nastup, ali sigurni smo da će sutra, kao i svoje dve koleginice, zablistati u punom sjaju.

Program za doček Nove godine u organizaciji Grada Beograda na platou ispred Skupštine Srbije počinje u 20 časova, a ulaz će biti moguć od 19 sati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike