Snimak ranih početaka Aleksandre Prijović: Imala je 17 godina i potpuno je neprepoznatljiva (VIDEO)

30.12.2021

21:11

2

Autor: Marija Mitić

Još u detinjstvu je sanjala da postane pevačica, a napor i trud su joj se isplatili

Snimak ranih početaka Aleksandre Prijović: Imala je 17 godina i potpuno je neprepoznatljiva (VIDEO)
Aleksandra Prijović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Na Instagramu i ostalim društvenim mrežama, osvanuo je snimak Aleksandre Prijović, iz perioda kada je bila sedamnaestogodišnjakinja. Taj video zapravo je njena onlajn prijava za audiciju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u kojem je kasnije i učestvovala i doživela popularnost.  

Devet godina kasnije postala je jedna od najuspešnijih pevačica svoje generacije, a ono je najprimetnije u videu jeste Aleksandrin izgled koji se znatno promenio u ovom vremenskom roku. Mnogi komentarišu da pevačica na snimku ne liči na sebe.

- Profesionalno se bavim pevanjem oko tri godine, od kada sam snimila svoje dve pesme. Kao mala sam sanjala da postanem pevačica i zato sam se prijavila na Zvezde Granda. Imam malu tremu, ali kada stanem na scenu, verovatno će ta trema nestati - rekla je Aleksandra u video prijavi i zapevala „Imam jednu želju“ od Ane Bekute.

Pevačica se od svog prvog nastupa i te kako promenila, uradila je sitne korekcije na sebi, kako bi izgledala lepše, a danas važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni. 

Od vremena kada je počinjala svoju karijeru promenila je stil, boju kose, način šminkanja i danas, po mišljenju mnogih, izgleda besprekorno.

Inače, Aleksandra Prijović udata je za Filipa Živojinovića, sina Bobe Živojinovića, s kojim ima naslednika Aleksandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike