Sloba Vasić o nagomilanim kilogramima i visokom pritisku: Na lekovima sam! Svi misle da je pevačima lako, ali nije!

30.01.2021

17:14

0

Autor: M. Gudžulić

Cilj mu je kaže, da se oslobodi medikamenata i dostigne izvesni balans, kako bi mu se poboljšalo celokupno stanje

Sloba Vasić / printscreen / Instagram

Osim što i za vreme karantina nije mnogo vodio računa, Sloba Vasić posebno se opustio za vreme praznika, kada bogata trpeza svakako ima posebnu čar. Sada, priča pevač, muku muči s viškom kilograma, a u planu mu je da ih se otarasi – iscrpnim vežbama.

– Nisam uspeo da odolim jelima, jer se nisam ni preterano trudio. Nikako ne mogu da ostavim po strani sva ta jela koja se naprave sa strašću. Obožavam prazničnu idilu i sve mi bude mnogo slađe kada je hrana u pitanju. Topli dom i bogata trpeza, ko bi tome još mogao da odoli? – priča Sloba, koji tvrdi da se ugojio još za vreme prethodne godine.

– Ugojio sam se tokom prethodne godine, jer je bilo dosta izolacije i karantina, slabo kretanje i kilogrami su se sami nagomilali. Video sam da su i brojne kolege kuburile sa viškom, tako da nisam usamljen. Potrudiću se da to sve nadoknadim. Nisam odlazio u teretanu, pa je samim tim i to doprinelo da imam višak kilograma. Sve ću to nadoknaditi, moram se potruditi da što pre krenem sa iscrpnim vežbama, kako bih ponovo dostigao idealnu kilažu – izjavio je pevač, koji je usled turbulentnog života i posla uspeo da dobije visok pritisak.

– Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pevačima lako, ali nije. Pre svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje. Posle određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje. Trudio sam se da u ovom periodu, dok nisam radio, što više vreme provodim u zdravim sredinama. Izbegavao sam zadimljene prostorije i trudio sa da što više udišem zdrav kiseonik – rekao je on, pa napomenuo koliko je zapravo važno raditi na imunitetu tokom pandemije.

– Bitno je da zdravim navikama sačuvamo zdravlje i stavimo ga na prvo mesto. Pre svega, ojačavanje imuniteta kao borba protiv koronavirusa. Moramo biti svesniji da smo sami sebi na prvom mestu – zaključio je Vasić za „Zdrav život”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti