Ša ima visok pritisak, a odbija da pije lekove: Reper od nerviranja ugrožava zdravlje

01.07.2024

09:42

0

Autor: N. M.

Oglasio se njegov najbolji drug

Ša ima visok pritisak, a odbija da pije lekove: Reper od nerviranja ugrožava zdravlje
Nenad Aleksić Ša - Copyright Printscreen RTV Pink

Nenad Aleksić Ša navodno zdravstveno nije dobro zbog nerviranja oko devojke Mione Jovanović, pa često ima i nervne napade. 

Pošto se često svađaju, Ša ima visok pritisak, pišu mediji, a ne uzima lekove, te je izvor blizak reperu ispričao kakvo mu je stanje.

- Nenad ima visok pritisak, kada se iznervira njemu još više skoči pritisak i često se žali da ga glava boli. Dobio je pre nekoliko meseci adekvatnu terapiju, međutim, koliko sam upućen, on je uopšte ne pije, odbiija, a ne shvata da mu je tako ugrožen život. Njegova porodica je u strahu i samo mole Boga da se rijaliti završi. Ne shvata da se igra sa životom, može da doživi moždani udar u sekundi. Ne razumem zašto sve to radi, pokajaće se jer stvarno niko nije vredan njegovog života i zdravlja - rekao je najbolji drug Aleksića za Star.

Youtube screenshot/ Zadruga
Miona Jovanović

Podsetimo, Ša je bio van sebe zbog rijaliti svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, po zadatku Velikog šefa. On je zbog svega ostao u strahu - da će Miona sada poželeti da se udalji od njega, pa joj je u jednom trenutku to i priznao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike