„To nije ljubav, nego bolest!" Aneli Ahmić se zgadio odnos sa Markom Janjuševićem: Sad je stvarno kraj! (VIDEO)

24.05.2024 | 18:20

Autor: M. G.

Objasnila je i zašto veruje da ni po izlasku iz rijaliti kuće ne bi uspeli

Copyright Printscreen Zadruga Official

Aneli Ahmić otvorila je dušu kao gošća „Radio Miksete", pa istakla da je ovoga puta zaista stavila tačku na svoj odnos sa Markom Janjuševićem u „Zadruzi 7 Eliti". Voditeljki pomenute emisije Miljani Kulić kazala je kako joj se „sve to zgadilo" i da pre bira da s rijaliti imanja ode dostojanstveno.

- Da li možeš Janjuša da precrtaš kao i Asmina? - pitala je Kulićeva Aneli.

- Da. Ni napolju ne vidim nas dvoje. Mnogo se loših stvari desilo. Ogadio mi se naš odnos. To nije ni ljubav, neko neka bolest. Ovo je kraj - odgovorila joj je ona.

- Da li ćeš nastaviti da se ponižavaš zbog njega? - nastavila je, pak, voditeljka s pitanjima.

Miljana Kulić, ATAImages/ M.M.
 

- Nikada. Odlučila sam da to više ne radim. Neke stvari moram da promenim. Ranije sam bila dostojanstvena. Izlazim odavde sama. Sama odlučujem o svom životu, snosim posledice svega što sam uradila - nabrajala je Aneli.

- Sita ti je napisala čestitku. U njoj je pisalo da ne opraštaš Janjušu. Ti nisi poslušala, oprostila si. Zbog čega je on i nakon toga opet rekao da nemaš poverenja u njega? - pitala je potom Miljana.

- Sada je stvarno kraj. Nema nazad - oštra je bila Ahmićeva.

- Da li misliš da se on igra s tobom i da tebe gleda kao na nekog rivala? - zanimalo je onda temperamentnu Nišlijku.  

„Sve će ovo da me ojača!"

- Ne želim to da komentarišem. Nemam nameru da se svađam sa njim. Nije mi logično da se pomirimo, a on sutradan stavi tačku na odnos sa mnom. Jedan dan mašta kako ćemo imati decu i porodicu, a onda me izvređa. Imam svoj stav i vraćam se sebi. Želim da budem on stara Aneli, koja sam bila pre odnosa sa Asminom i Janjušem. Ovo će sve da me ojača - veruje zadrugarka, a kako je još tekao razgovor pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam