Tužna povorka stigla na groblje gde će Janjušev brat počivati: Zadrugar grca u suzama, brat Boris grli krst svom snagom (VIDEO)

27.12.2023 | 12:40

Autor: M. G.

Čitava porodica zavijena je u crno

Copyright Informer

Marko Janjušević Janjuš sahranjuje danas s porodicom i u prisustvu brojnih prijatelja najmlađeg brata Mihaila, koji je preminuo 25. decembra. Mladić je pronađen mrtav u stanu u Beogradu, a sumnja se da je sebi oduzeo život vešanjem.

Tužna povorka koja je u podne krenula od porodične kuće u Prijepolju stigla je na groblje „Dvorine". Ono se, inače, nalazi svega 300 metara od kuće u kojoj su braća odrasla. Janjuš suze ne može da zaustavi, a Boris, koji je pred povorkom nosio krst, sada grli ime pokojnog brata svom snagom. POGLEDAJ GALERIJU

Majka Desanka, otac Predrag, baka Punimirka, zanemeli su od tuge. Ostali okupljeni od bola gledaju samo u zemlju.

Podsetimo, Janjuš je bio hitno izveden iz „Elite" pošto su se tužne vesti proširile. Među prvima, inače, za smrt mladog Mihaila čuo je voditelj Darko Tanasijević, koji je u razgovoru za 24sedam priznao koliko se samo nadao da je u pitanju tek izuzetno neslana šala.

- ...Nadao sam se da to nema veze sa istinom, ali uzalud. Počeo sam da se tresem, jer sam doživeo stres, u pitanju su situacije na koje čovek ne može da ostane imun, bez obzira na to što je to poslovna informacija i što ne bi trebalo da unosim emocije u posao. Međutim, ovde je to bilo nemoguće. Zvao sam i Janjuševu bivšu ženu Enu, kao i njegovog srednjeg brata Borisa - objašnjavao nam je, između ostalog, on.

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam