Fudbalski trener iz „Elite" prokockao 200.000 evra: Evo šta je sve radio da otplati dugove, pa što je u stvari završio u rijalitiju!

07.09.2023

21:50

0

Autor: M. G.

Rešen je da na ovaj način ispravi greške iz prošlosti

Fudbalski trener iz „Elite" prokockao 200.000 evra: Evo šta je sve radio da otplati dugove, pa što je u stvari završio u rijalitiju!
Aleksandar Anđelić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Anđelić ima 33 godine i fudbalski je trener, koji se nedavno uselio u kuću „Elite" - sa namerom da svojoj okolini, a posebno devojci, pokaže da se promenio iz korena. Za njega, dugovi i problemi s kockom već su prošlost, ali pred njim je veliki zadatak da u to uveri i ljude koje voli.

 
Upitan koliko je najviše izgubio, odgovorio je:

- ...Ne znam tačno da ti kažem, ali u tom svom ludilu i bunilu, sigurno je bilo preko 200.000 evra...

- Kako sam otplaćivao zaduživanja? Na rate, radio razne poslove da bi vratio. Prodao jedan deo svoje imovine da bi vratio sve te dugove - istakao je za „Pink.rs" Aleksandar, koji je najpre zbog devojke rešio da jedno vreme živi i pred kamerama.

- Moj cilj ulaska su baš ta dva razloga. Prvi jeste da okolini i najbližima pokažem da sam izašao iz svih tih gluposti i dugova, da sam druga osoba u odnosu na onu koja sam bio, a glavni cilj jeste da svoju voljenu osobu, devojku koja me je ostavila zbog tog nekog lošeg života koji je imala sa mnom, da joj pokažem da sam i na ovaj korak spreman zbog nje - kazao je Anđelić.

Pred ulazak, inače, kao i svi drugi rijaliti igrači, izvesno vreme je proveo u karantinu, gde je svašta bio u prilici da čuje.

Aleksandar Anđelić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svašta je bilo. Načuo sam mnogo priča; najaktivniji je bio Danijel, obišao je svaku sobu, a šta je bilo ne znam. Mogu da kažem da je mladi gospodin Uroš, doktor, bio dosta aktivan. Pikirao je dvoje, troje ljudi. Ja sam načuo to za Božu Džonsa, ne znam koliko mogu da tvrdim, ali sam načuo da je došlo do poljupca između njega i analitičara, Slobodana. Nisam načuo, video sam, nije bilo usta na usta, ali obraz uz obraz je bio - prokomentarisao je on, kog i zasita bivša supruga miri s nekadašnjom devojkom.

- Da (to je istina). U ovom mom slučaju je sve moguće - rekao je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike