Kemezova pobelela kad je čula da opet ide u Zadrugu! Šala joj teško pala: Dali joj i ugovor u ruke, a ona od šoka nije znala da ga pročita!

08.04.2023 | 18:52

Autor: M. G.

Sandra Rešić pokušala je da joj pomogne, ali nije joj polazilo za rukom

Copyright ATAImages/M. M.

Milica Kemez jedva se sabrala gostujući u jednoj emisiji, kada joj je nakon silne priče vezane za rijaliti iznenada uručen ugovor i poziv za ponovni ulazak u „Zadrugu". U tom trenutku, kako i oko nje niko nije bio siguran šta se dešava, Sandra Rešić pritrčala joj je u pomoć, jer se toliko bila isprepadala da nije znala šta piše na papirima koje drži u rukama.

Uručio ih joj je Stefan Milošević Panda, takođe bivši rijaliti igrač i kazao samo:

- To je ugovor... Ulaziš u „Zadrugu". Potpiši i možeš da ideš - usred „Magazina In" koji vodi Sanja Marinković.

Kemezovoj je rečeno kako odmah mora da napusti trenutno snimanje i pridruži se ekipi zadrugara koji već borave u Beloj kući u Šimanovcima.

- Ali, ja ne želim da uđem u „Zadrugu"... Ne znam o čemu se ovde radi - zbunjena je bila ona, gledajući čas u papire, a onda i ostale goste šoua. POGLEDAJ GALERIJU

Rešićeva je onda otišla do nje kako bi joj pročitala navodni ugovor, pa kada je čitava situacija dostigla svoj vrhunac, Panda joj je saopštio da je u pitanju samo prvoaprilska šala i da ona, u stvari, ne ide nigde. Svi su okolo prasnuli u smeh, a Milica je odahnula, pa se i ona nasmejala, što možete videti u galeriji teksta.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam