Milan Marić pevao Tominu pesmu, Nataša Ninković pala u sevdah! (FOTO)

26.09.2020

12:28

0

Autor: Nevena Mijušković

Srđan Timarov objavio je na svom Instagram storiju snimke druženja sa kolegama

Profimedia

Naše popularne glumce retko možemo da vidimo kako se vesele u javnosti, ali pratioci Srđana Timarova na Instagramu sinoć su imali priliku da vide jednu pravu glumačku žurku.

Milan Marić pema pesmu Tome Zdravkovića Instagram printscreen/ srdjantimarov

Sudeći po tagovima koje je glumac postavio na svoj Insta stori, on i kolege Nataša Ninković, Voja Brajović, Milan Marić, Marko Baćović i mnogi drugi veselili su se u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Glavna zvezda bio je Marić, koji trenutno snima film “Toma”, pa je kao pravi boem otpevao čuvenu pesmu “Za Ljiljanu”. To se dopalo njegovim kolegama i prijateljima, koji su s njim uglas pevušili veliki hit, koji će se sasvim sigurno naći i u filmu o Zdravkoviću. Ninkovićeva je na video snimku bila veoma raspoložena, te je pevala zajedno sa svojim mlađim kolegom. Nije izostao ni humor za koji su glumci talentovani.

Srđan Timarov i Nataša Ninković Instagram printscreen/ srdjantimarov

Nataša Ninković Instagram printscreen/ srdjantimarov

– Tomo, gde ti je nos – upitao je Milana kolega iza kamere, s obzirom na to da za potrebe snimanja mora dobro da pripremi masku kako bi što više podsećao na Tomu Zdravkovića. Brajović i Baćović, kao stara bomeska garda, pomno su pratili mlađe kolege koje su se zabavljale i uživali u sitnim satima s dragim prijateljima uz muziku.

 

Instagram printscreen/ srdjantimarov

Instagram printscreen/ srdjantimarov

Zbog situacija sa koronavirusom verovatno da nekoliko meseci unazad  nije bilo prilike da se ovako druže, a s obzirom na to da se probe za predstave uveliko održavaju, ekipa glumaca okupila se nakon napornog rada. A kako deluje na snimcima, zaista im je bilo lepo.

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti