Dragana Mirković podržala Tanju Savić u najtežem trenutku: Podsetila je koliko vredi (FOTO)

19.02.2021

09:15

0

Autor: Danica Božović

Pevačici koju tokom narednih dana čeka suđenje sa suprugom, ovaj gest i te kako znači

Antonio Ahel/M. M./ATAImages

Dok svi bruje o suđenju Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića koje bi trebalo da se održi 24. i 25 februara, pevačica Dragana Mirković odlučila je da joj pruži podršku na poseban način, pa je istakla talenat svoje koleginice.

Naime, Dragana Mirković je na svom Instagram storiju objavila nekoliko snimaka na kojima Tanja Savić peva kako svoje, a tako i njene pesme, pa stavila emotikon srca.

Printscreen Instagram/dragana_mirkovic

I dok Tanja sitno broji do suočavanja sa Jovančevićem kada će se boriti za povratak svojih sinova u Srbiju, Dragana joj je stavila do znanja da je uz nju.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Dragana uputila podršku koleginici. Kada je Tanja prvi put pokazala zabrinutost za svoje sinove i ispričala svoju životnu priču, ona joj se javno obratila snažnom porukom.

– Duboko sam potresena kao njena starija koleginica, kao čovek, ali iznad svega kao majka. Nadam se da će svi pravosudni organi reagovati i da će se ova situacija razrešiti u što kraćem roku, sa što manje posledica pre svega na mališane – rekla je Dragana, pa dodala:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti