Danijela Karić i Ivan Mileusnić o gubitku bebe: Ostao je veliki ožiljak i trag, trebaće vremena da se to sredi

21.03.2021

18:17

0

Autor: D. Božović

Pevačica je pre nekoliko nedelja doživela spontani pobačaj, što je bio veliko šok za nju i koreografa

ATAImages/Antonio Ahel

Danijela Karić i Ivan Mileusnić trenutno borave u Dubaiju zbog trenutne epidemiološke situacije nisu u mogućnosti da se vrate u Srbiju. Pre nekoliko nedelja doživeli su veliki šok zbog pevačicinog spontanog pobačaja, ali se i dalje ne predaju i jedno drugom su velika podrška.

– Nismo tu duže vreme, ali bitno je da smo živi i zdravi. Mi smo ostali duže nego što je planirano, došli smo ovde da se odmorimo, da se još više sačuvamo, ali desilo se šta se desilo, neplanirano smo produžili. Zahvaljujući Danijelinom stricu Bogoljubu mi smo odlučili da produžimo boravak. Deca rastu sa svojim vršnjacima u porodici, to je lepo gledati. Izgubili smo princezu kojoj smo se radovali, ništa nije ukazivalo da će se to desiti, ali Danijela i ja verujemo u Boga i sigurni smo da postoji razlog zašto se to desilo. Mi smo mesec dana ostali ovde duže da bi se ona oporavila, ona je dobro. Ostao je veliki ožiljak i trag i trebaće vremena da se to sredi – rekao je Ivan, a onda se uključila Danijela.

Instagram printscreen/ ivanmileusnic

– Ovo je zemlja za primer, svuda nose maske, distanca, sve moguće mere su preduzete i želim da pošaljem svima poruku da se čuvaju svi u Srbiji. Napolju sve na otvorenom, što više može, ali ako uđete u tržni centar da popijete kafu, veliki su razmaci, 50 posto kapaciteta verovatno radi. Vraćamo se uskoro. Ja sam šokirana koliko je žena prošlo kroz ovo (gubitak bebe), čak i meni bliskih drugarica. Jako mi je žao što je to kod nas i dalje tabu tema – ispričala je Danijela u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti