Kusturica o izborima u Banjaluci: Globalisti priželjkuju sudnji dan, ali Dodik je više dobio nego izgubio

16.11.2020

16:46 >> 17:17

0

Autor: M. I.

Stvar je u Dodikovoj energiji i veri u ideju opstanka njegovog naroda, kaže Kusturica

Kusturica o izborima u Banjaluci: Globalisti priželjkuju sudnji dan, ali Dodik je više dobio nego izgubio
Copyright Printscreen/Youtube, Sputnjik Srbija

Povodom rezultata izbora u Banjaluci, oglasio se i proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica. On je za Sputnjik rekao da pobeda Draška Stanivukovića u trci za gradonačelnika Banja Luke ne znači slabljenje pozicije Milorada Dodika.

Pročitajte još: Prvi rezultati izbora u RS: Stanivuković proglasio pobedu u Banjaluci, SNSD slavio u Prijedoru i Trebinju (VIDEO)

– U trenutku kada se politički uticaj Dodika u Republici Srpskoj ojačao gubitak Načelnika Banja Luke ali ne i skupštinske većine u glavnom gradu Srpske, dakle, uopšte ne znači slabljenje uticaja i politički sudnji dan kao što priželjkuju agenti globalizma i njihovi veziri u Republici Srpskoj. Stvar je u Dodikovoj energiji i veri u ideju opstanka njegovog naroda. SNSD je dobio više nego što je izgubio. Još važnije bolje je što će sada nego za dve ili četiri godine otvoriti četvoro očiju da pojača dejstvo tamo gde se sada pokazala slabost. A gde je slabost? U nasrtljivosti onih koji još uvek zamišljaju Balkan kao jugoistočni koridor globalizma i uticaja multinacionalnih kompanija. Stvarnost je upravo obrnuta, jačanje zavičajne kulture podsticanje svih oblika našeg identiteta, što jeste karakteristika Dodikove politike, sada postaje presudna ne samo za opstanak Srpske nego i našeg naroda – poručio je Kusturica.

Podsetimo, SNSD je izgubio mesto gradonačelnika na izborima u Banjaluci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike