Muškarac sa neobičnim tetovažama presreo Dodika: Privukao veliku pažnju u izbornom štabu

14.12.2021

07:58

0

On je izrazio želju da se fotografiše s Dodikom na izlazu iz objekta gde je SNSD slavio, ali nije imao sreće s obzirom na to da je Dodik žurio

Muškarac sa neobičnim tetovažama presreo Dodika: Privukao veliku pažnju u izbornom štabu
dsgdfgsfg - Copyright printscreen/facebook/marko marun ćorić

Tokom sinoćnje proslave pobede na izborima u Prijedoru u izbornom štabu SNSD-a, veliku pažnju privukao je nepoznati muškarac koji je navodno insistirao da se fotografiše s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

Ovaj Dodikov obožavatelj je Marun Ćorić, a ono što je privuklo pažnju svih prisutnih su tetovaže koje mu prekrivaju čitavo lice.

On je izrazio želju da se fotografiše s Dodikom na izlazu iz objekta gde je SNSD slavio, ali nije imao sreće s obzirom na to da je Dodik žurio, jer je nakon toga gostovao na lokalnim televizijama.

Inače, ovaj muškarac je u Prijedoru poznat po tome što, kada nekog snimi radar zbog neprilagođene brzine, umesto da preda vozačku dozvolu, ta osoba kontaktira njega.

On nakon toga odlazi u policiju i prijavljuje da je vozio automobil koji je snimljen, ima i svoj cenovnik, a njegove usluge se kreću od 50 do 200 KM, zavisno od toga koliko iznad ograničenja je vozač vozio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike