Bravo, ljudine! Odustali od svadbe, novac poklonili siromašnim porodicama

28.11.2021

07:21

0

Zahvaljujući humanom paru nekoliko porodica u Crnoj Gori je već dobilo pomoć

Bravo, ljudine! Odustali od svadbe, novac poklonili siromašnim porodicama
211913_adaf_orig (1) - Copyright printscreen/instagram/lejla_corovic

Podgoričanka Lejla Ćorović i njen suprug, koji trenutno žive i rade u Južnoj Karolini u Americi, odlučili su da novac namenjen za svadbeno veselje preusmere ljudima u svojoj domovini, kojima je to najpotrebnije.

Ona i suprug su, kako Lejla kaže, shvatili da u Americi razmišljaju o ekstra luksuzu, dok neki u Crnoj Gori nemaju za osnovne životne namirnice.

- Nije nam dugo trebalo da odlučimo da doniramo novac za našu svadbu - navela je Lejla na Instagramu.

 

 

 

-Kako je odmicalo vreme, tako smo i mi (novopečeni golupčići), razmišljali kako, gde i kada napraviti svadbu, što je donekle I po običaju jelte? S druge strane, tokom tog procesa, imali smo priliku da vidimo kako neke porodice otežano koračaju kroz život,što od posledica nezaposlenosti, virusa, tako i od iznenadnih gubitaka članova porodice koji su bili glavni izvor prihoda. Neminovno je da se većini ljudi kriza neželjeno uvukla u dom, a I zima je još tu - napisala je Lejla na ovoj društvenoj mreži.

- Koliko njih steže kaiš dok gleda prazan frižider i razmišlja hoce li imati dovoljno drva da prezimi, dok mi gledamo koju venčanicu, frizuru, odijelo, lokaciju itd. Da ne dužim, što se nas dvoje tiče, planirani novac za svadbu uplaćujemo kao pomoć za zimu. 

Zahvaljujući humanom paru nekoliko porodica u Crnoj Gori je već dobilo pomoć, a u tome su im pomogle porodice iz Crne Gore koje su kontaktirale i pronašle one kojima je pomoć potrebna.

Novca je ostalo za još dve porodice, kojima planiraju da pomognu

-Kako nam je od budžeta ostalo da pomognemo još dve porodice, cenila bih ukoliko bi nam neko javio u dm-u ako zna za nekoga da živi teško - napisala je.

.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike