Otkopavali grob jer se čulo lupanje iz sanduka: Grad uznemiren zbog priča da su „našli krvave ruke, i da je čovek oživeo“

27.12.2020

20:24 >> 23:03

0

Autor: J.S.J.

Prisutni su odmah pozvali Hitnu pomoć, policiju i ekipu Gradskog groblja

Otkopavali grob jer se čulo lupanje iz sanduka: Grad uznemiren zbog priča da su „našli krvave ruke, i da je čovek oživeo“
Ilustracija/Pixabay

Neobičan događaj koji ovih dana intrigira javnost u Bosni i Hercegovini desio na groblju u Visokom, kada se tokom sahrane začulo lupanje koje je dopiralo iz groba.

Prisutni su odmah pozvali Hitnu pomoć, policiju i ekipu “Gradskog groblja”, koji su zbog lupanja otkopali grob i utvrdili da se ništa natprirodno nije desilo, prenosi “Avaz.”

Pročitajte još

Glavni imam islamske zajednice u Visokom, efendija Čakalović je potvrdio da se čulo lupanje ali da priče o tome da su „našli krvave ruke, kao i da je čovek oživeo“, nisu tačne.

-Nikakva natprirodna stvar se nije desila, niti je čovek oživeo niti se šta dogodilo. Moram i ovako da demantujem, jer narod svašta sada priča. A te priče treba sprečiti. Bio je tu i sin i imam. Nije bilo svejedno jer su svi čuli lupkanje, ali su oni, plašeći se da nije oživeo, zvali da se otkopa. I njegov sin je rekao da je to nemoguće jer je 48 sati čovek bio već u mrtvačnici. Da je oživeo u mrtvačnici, pa i nekako, ali tu, u takvim uslovima, ne –  rekao je imam Čakalović.

On je napomenuo da je sanduk bio malo širi i da je moguće da su se daske, koje se stavljaju kao nasloni, razmakle i udarile o sanduk.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti