Novi detalji nesreće u Bijeljini: Vozač koji je udario dečaka bio pod dejstvom alkohola?

27.10.2021

10:50 >> 12:58

0

Autor: A. S.

Tragedija se desila u utorak uveče, kada je kod kanala Dašnica u Bijeljini dečaka udario nepoznati automobil, a vozač posle nesreće pobegao

Novi detalji nesreće u Bijeljini: Vozač koji je udario dečaka bio pod dejstvom alkohola?
Ilustracija - Copyright Pixabay

Četrnaestogodišnji dečak podlegao je povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod kanala Dašnica u Bijeljini.

Kako prenosi Srpskainfo, iste večeri uhapšen je jedan od dvojice vozača koja su učestvovala u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Reč je o Peru Despotoviću, koji je, kako otkriva ovaj portal, u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

Tragedija se desila u utorak uveče, kada je kod kanala Dašnica u Bijeljini dečaka udario nepoznati automobil, a vozač posle nesreće pobegao.

– Njegovi roditelji su bili u blizini i odmah su pritrčali da mu pomognu. Međutim, u tom trenutku automobilom „golf“ naišao je Despotović i udario dečaka i njegove roditelje, te se ni on nije zaustavio, već je pobegao – kaže izvor Srpskainfo.

Nesrećni dečak je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda, a njegovi roditelji su zadobili teške povrede.

Nakon ovih nesreća, policija je blokirala sve ulice i organizovala veliku potragu za bahatim vozačima.

– Iste večeri identifikovan je drugi automobil koji je učestvovao u nesreći i policija je ubrzo privela Despotovića. Prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je bio pod uticajem alkohola – kaže izvor Srpskainfo.

U četvrtak, u prepodnevnim satima, policija je uhapsila i drugog vozača koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći. Prema saznanjima Srpskainfo, uhapšen je i D. S. iz Bijeljine.

U PU Bijeljina su rekli da će D.S. uz izveštaj nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike