Predlog Stanivukoviću koji će najverovatnije prihvatiti oberučke

24.11.2020

12:02

0

Autor: A. B.

Radi se o nedavno preminulom Mustafi Nadareviću

Predlog Stanivukoviću koji će najverovatnije prihvatiti oberučke
Copyright Printscreen/Youtube, BN TELEVIZIJA

Potpredsednik Socijaldemokratske partije BiH Vojin Mijatović zatražio je od novoizabranog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da u ovom gradu jednu ulicu posveti nedavno preminulom rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

U prvom delu pisma Mijatović je čestitao Stanivukoviću i pokazao spremnost SDP da mu bude podrška u odlukama koje će biti od značaja i u službi građana Banjaluke.

Z. Milutinovic/ATAImages

– Uz čestitke želim vam uputiti jednu molbu i inicijativu. Naime kao što sami znate preminuo je glumački doajen Mustafa Nadarević. Ova tužna vest potresla je čitav region pa i našu zemlju. S tim u vezi zamolio bih vas kao novog gradonačelnika da vaša prva inicijativa bude određivanje ulice u Banjaluci koja bi dobila naziv po imenu glumačke legende i rođenog Banjalučanina Mustafe Nadarevića – stoji u pismu.

Kako je kazao na kraju, uveren je da će Stanivuković prihvatiti predlog čime bi pokazao da je grad dobio pravog lidera te da je “moguće drugačije, da mora ljudski i da treba banjalučki”.

Podsetimo, Nadarević je preminuo u nedelju u 78. godini života, a njegov uticaj na glumački svet BiH i regiji odjeknuo je kroz brojne reakcije od Slovenije do Makedonije, piše Klix.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike