Herojski čin u Velikoj Kladuši: Migranti uskočili u reku i spasili ženi život(VIDEO)

15.01.2021

10:55 >> 11:30

0

Autor: A. B.

U ovom trenutku okolnosti ne ukazuju na počinjenje krivičnog dela

Herojski čin u Velikoj Kladuši: Migranti uskočili u reku i spasili ženi život(VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

U naselju Polje, nadomak Velike Kladuše, grupa migranata je u četvrtak u podnevnim satima izvukla jednu žensku osobu iz reke Kladušnice i tako su je spasili od utapanja, pišu „Nezavisne“.

Ovu informaciju je potvrdio portparol MUP-a USK, Ale Šiljdedić, koji je istakao kako je policija dobila dojavu od jedne ženske osobe da je primećeno telo žene kako pluta rekom, te da su migranti, koji su zadesili na tom području, uspjeli da telo izvuku na obalu.

– Ovaj događaj se desio na lokalitetu Trn, nadomak migrantskog centra Miral, na ruti kuda se obično kreću migranti. Nakon što je telo izvučeno iz vode, na lice mesta je došao naš policijski službenik i odvezao ženu u Dom zdravlja u Velikoj Kladuši, gdje joj je pružena prva pomoć. Nakon toga, zbog promrzlina i teškog stanja odvezena je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gde je hospitalizirana – kazao je Šiljdedić.

On je istakao kako treba odati priznanje spasiocima koji su se osmelili da uđu u reku Kladušnicu, po ovakoj hladnoći i niskoj temperaturi.

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima utvrđeno je kako se radi o ženi G. Ć. (57) iz Velike Kladuše, a u ovom trenutku se ispituju okolnosti kako je ona upala u reku.

U ovom trenutku okolnosti ne ukazuju na počinjenje krivičnog dela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike