Bum u hrvatskoj javnosti, riječki kafić zabranio ulaz HDZ-ovcima: Spisak razloga o kom bruji čitava zemlja

13.02.2021

11:40 >> 11:37

0

Autor: A. B.

Velika pažnja na društvenim mrežama zbog objave

Bum u hrvatskoj javnosti, riječki kafić zabranio ulaz HDZ-ovcima: Spisak razloga o kom bruji čitava zemlja
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Nije tajna da su ugostitelji ogorčeni Vladinim epidemiološkim merama u Hrvatskoj i postupcima za koje smatraju da su nepravedni prema njima i delatnosti kojom se bave.

Najdalje su otišli u kafe baru “Three Monkeys” u kom su od danas nepoželjni članovi vladajućeg HDZ-a.

Prenosimo njihovu Facebook objavu:

– Povodom nagrade koju nam je uručio naš premijer jer smo bili vrlo disciplinovani i dobri, a ta nagrada je da barovi od ponedeljka mogu prodavati kafu za poneti (do sada su mogle pumpe, frizerski saloni, kiosci itd.) imamo molbu za sve članove, glasače i simpatizere HDZ-a.

Kao krajnji čin poniženja što smo doživeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo v(ne zasluzujete veliko)as da ne dolazite u naš bar jer ovde niste dobrodošli.

Iz razloga:

Što nas premijer nije bio sposoban braniti toliko voljenu domovinu jer je anemičan a ipak je jako sposoban da grčevito brani tekovine 30-godišnje vladavine HDZ-a i njegovih pulena.

Iz razloga što mi je sistematski osiromašena zemlja do te granice da ni najveći optimisti više ne vide izlaz iz ovog stanja.

Tanjug/Strahinja Aćimović

Iz razloga što je krađa svih oblika temeljni cilj vecine članova i simpatizera vaše stranke. Namerno ne navodim imena jer nemamo toliko vremena pa da se neko od ekipe ne oseti uvređen.

Iz razloga što bilo ko ko ne razmišlja poput vas je srbočetnik, komunista ili šta već.

Iz razloga što vrlo stručno i savesno postavljate ljude već 30 godina na pozicije koji nemaju ali baš nikakve predispozicije za obavljanje istih ali su podobni.

Tu moram navesti par imena jer baš moram, čisto radi evidencije.

Ministar ekonomije izvesni tić koji dana nije radio u tom istom, a mene zastupa a još više boli što se u njegovim očima vidi prezir prema bilo čemu preduzetnom.

Ne želim vas blizu svestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalićete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan (koliko ste ih samo imali u svojim redovima).

Svestan sam da se neće ništa promeniti dok mali čovek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete.

Pročitajte još:

Nismo pristali i nikad nećemo na ovo.

Zbog svih kolega koji jesu ili će biti prisiljeni svoje poslove zauvek zatvoriti, zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvesnosti, zbog svog proživljenog straha i poniženja koje ste pružili mom voljenom narodu i domovini.

Bilo je dosta – navodi se u objavi na Facebook-u.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RijekaDanas

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike