Milova policija nasred ulice maltretira poslanika DF-a, Vladu Mandića i Acu Jokića, samo zato što su Srbi

13.02.2021

18:07

0

Bez ikakvog razloga su zaustavljeni i pored činjenice da je Milo Božović poslanik i član odbora za bezbednost

Milova policija nasred ulice maltretira poslanika DF-a, Vladu Mandića i Acu Jokića, samo zato što su Srbi
Copyright Foto: Borba.me

Nikšićka policija je u petak uveče zaustavila vozilo poslanika Demokratskog fronta, Mila Božovića, poznatog rukometaša Vladu Mandića, Aleksandra Jokića i Bratislava Stoiljkovića.

Bez ikakvog razloga su zaustavljeni i pored činjenice da je Milo Božović poslanik i član odbora za bezbednost, te da ima imunitet i da nije napravio nikakav prekršaj.

Ovo je još samo jedan primer pritisaka policije koju kontrolišu kadrovi DPS na državljane Srbije i naše sunarodnike u Crnoj Gori.

Reagovala koalicija: Nikšićka policija poštuje Velju Nevolju

Koalicija “Za budućnost Nikšića” reagovala je povodom hapšenja poslanika DF Mila Božovića i njihovih prijatelja.

Podsećamo, da je nedavno kriminalac Velja Nevolja bez problema radio kampanju za DPS, zajedno sa Zoranom Lazovićem i sličnim polusvetom, što je naišlo na odobravanje i oduševljenje rukovodstva nikšićke policije.

Ista ta nikšićka policija, čiji je vrh odavno ogrezao u kriminalu, bez ikakvog razloga maltretirala i zadržala poslanika DF i NSD Mila Božovića i naše prijatelje Vlada Mandića i Aleksandra Jokića. Dakle, ubica Velja Nevolja je poštovan od strane nikšićke policije, a poslanici DF i naši prijatelji se pretresaju i hapse.

Foto: Borba.me

Grdno se varaju kriminalci Zoran Lazović, Tihomir Goranović i Darko Mađarić ako misle da će ovim kukavičkim akcijama zaustaviti pobedu koalicije Za budućnost Nikšića i odlazak DPS u prošlost. Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti, a oni neka se spremaju za ono što vrlo brzo sledi.

Jasno je da Crna Gora i pored pada DPS 30. avgusta još nije slobodna, jer se i danas progone poslanici i nedužni građani. Pobeda koalicije Za budućnost Nikšića će označiti slobodu cele Crne Gore i suočavanje sa pravnom državom svih onih koji su radili ove prljave poslove za Mila Đukanovića.

Pročitajte još:

I danas su kroz Nikšić bahato i razbojnički glavnom gradskom ulicom šetali Zoran Lazović i njegovi kriminalci, ali ovoga puta oslabljeni jer je zbog zauzetosti izostao njihov drugar Velja Nevolja. Nema sumnje da će uskoro biti zauzeti i Lazović i Đukanović i ostali koji misle da silom mogu zaustaviti većinsku narodnu volju. Kao i uvek, batina ima dva kraja, a onaj duži i deblji je 30. avgusta već u svoje ruke uzeo narod Crne Gore.

Instaliraje našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike