"Milo Đukanović je povezan sa 'škaljarcima' i 'kavčanima'": Predrag Marković o sprezi predsednika Crne Gore i kriminalaca

12.03.2021

13:00 >> 13:27

0

Autor: M. I.

Ovo je za Srbiju od vitalne važnosti, izjavio je Predrag Marković

"Milo Đukanović je povezan sa 'škaljarcima' i 'kavčanima'": Predrag Marković o sprezi predsednika Crne Gore i kriminalaca
Copyright Profimedia

Profesor na Filozofskom fakultetu Predrag Marković naveo je u emisiji “Novo jutro” na Pinku da je Milo Đukanović umešan u funkcionisanje “kavačkog klana” i “škaljarskog klana”.

Marković je istakao da je Crna Gora toliko mala da je nemoguće da Milo Đukanović nije upoznat s kriminalnim aktivnostima dvaju najokorelijih klanova u regionu:

pročitajte još:

– Magarci iz dva kotorska sela. Stvarno verujete da Milo Đukanović nema ništa tu? Kolika je to zemlja? Ovo je za Srbiju od vitalne važnosti – izjavio je Predrag Marković u “Novom jutru”.

Crnu Goru čekaju krucijalni lokalni izbori u Nikšiću, vrlo važni za dalje isterivanje režima DPS-a iz svih pora vlasti. Demokratski front je glavni konkurent.

– Na parlamentarnim izborima su pobedili oni koji su pobedili je vodila vera, ljudska prava i sloboda. Ljudi iz Demokratskog fronta su hapšeni, proganjani… Ova druga strana radi kao džuboks, za novac. Videli smo tokom božićnih proslava, tj. protesta. Izdvojili su sredstva sa skupu seriju u kojoj Srbi pale, kolju, ubijaju… Ideali su, ipak, jači od novca. Milo ima privatnu državu, sav novac je kod njega. Priželjkujem dan kada će iz Crne Gore ponovo dolaziti pesnici, slikari, a ne karteli – naveo je Marković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike