Napadnuti aktivisti koalicije "Za budućnost Nikšića": Na njih nasrnula trojica članova DPS-a

14.03.2021

22:03

0

Autor: M. I.

Dvojica su bili prinuđeni da se brane, jer su prvo verbalno a zatim i fizički napadnuti, navodi se u saopštenju

Napadnuti aktivisti koalicije "Za budućnost Nikšića": Na njih nasrnula trojica članova DPS-a
Copyright Printscreen / MUP Crne Gore

Koalicija Za budućnost Nikšića demantovala je večeras navode Evropskog tima za Nikšić da su trojica aktivista koalicije ZBNK pištoljem pretukli njihovog člana i navela da su trojicu aktivista te koalicije napali aktivisti DPS-a u Morakovu.

– Dvojica su bili prinuđeni da se brane, jer su prvo verbalno a zatim i fizički napadnuti. Njima je autom preprečen put čime im je onemogućeno kretanje. Opkolilo ih je pet automobila iz kojih su izašli DPS aktivisti koji su počeli da ih vređaju na račun njihove nacionalnosti – navodi se u saopštenju, prenosi Vijesti.

pročitajte još:

Evropski tim za Nikšić, okupljen oko DPS-a saopštilo je ranije večeras da je aktivista te koalicije Miloš Marojević izudaran pištoljem po glavi.

Kako su naveli njemu su trojica aktivista Demokratskog fronta nanele teške povrede pištoljem po glavi, a od nadležnih zahtevaju hitnu reakciju.

U Nikšiću su danas održani lokani izbori, a prema preliminarnim rezultatima, Evropski tim za Nikšić osvojio je najviše glasova od svih šest lista koje su se prijavile za izbore.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike