Posle poraza na izborima u Nikšiću, Daka opet optužuje i vređa Vučića

15.03.2021

06:37 >> 06:38

0

Davidović tvrdi da je zadovoljan osvojenim izbornim rezultatom, ali i da neće biti odbornik u nikšićkom parlamentu

Posle poraza na izborima u Nikšiću, Daka opet optužuje i vređa Vučića
Copyright Youtube printscreen

Lider Narodnog pokreta, prema  preliminarnim rezultatima na izborima u Nikšiću osvojio tek jedno mesto u lokalnom parlamentu.

On je ponovo sinoć u izjavi za TV Vijesti optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je, kako tvrdi, odgovoran za umešanost i nerelagurnost izbornog procesa u tom gradu.

Davidović tvrdi da je zadovoljan osvojenim izbornim rezultatom, ali i da neće biti odbornik u nikšićkom parlamentu, već će ga prepustiti nekome sa liste tog pokreta. Davidović je za TV Vijesti rekao da je pravo čudo da je iko glasao za njegov pokret s obzirom na to da je o tom pokretu napisano 953 “najcrnja fašistička teksta”, koja je pripisao, kako je naveo, “jednom manijaku”.

Ne precizirajući o kome govori, Davidović je dodao: “Ali da se jedna država obruši na jedan mali pokret, to je nečuveno u istoriji parlamentarizma”.

Pročitajte još

On se nije zaustavio u besramnim optužbama na račun države Srbije i predsednika Vučića, a sve to se emitovalo uživo na prvom programu RTCG!

– Možemo biti zadovoljni da jedan kukavi glas dođe do nas. Čestitam pobednicima iskreno, moji saradnici će nastaviti da se bore. Možda će ludak stati negde i pustiti decu da se normalno bore u svojim namerama da naprave rezultat u drugim opštinama. Naš pokret neće posustati, moramo se suprotstaviti tom sotoni, ludaku, tom čoveku koji granica nema, tom psihopati. Nadam se da će Srbi to uraditi svuda gde postoje normalni ljudi – rekao je Davidović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike