Snimak "zapalio" društvene mreže: Penzioneri se prvo posvađali, a onda i potukli nasred prodavnice! (VIDEO)

05.12.2020

15:49 >> 16:05

0

Snimak se pojavio na Fejsbuk stranici Osijek u srcu, a korisnik koji ga deli izjavio je da je napravljen na pijaci na glavnom osječkom trgu

Snimak "zapalio" društvene mreže: Penzioneri se prvo posvađali, a onda i potukli nasred prodavnice! (VIDEO)
Copyright Printscreen

Društvenim mrežama se vrtoglavom brzinom proširio snimak sa nadzorne kamere na kojem se vide dva starija muškarca kako se tuku na blagajni supermarketa u Osijeku.

Snimak se pojavio na Fejsbuk stranici “Osijek u srcu”, a korisnik koji ga deli izjavio je da je napravljen na pijaci na glavnom osječkom trgu.

Pročitajte još: Beograđanin objavio snimak vandalskog čina: Neko je i rukama i nogama lomio retrovizore automobila na ulici

– Kad starac poludi – komentar je ispod posta.

Na videu se vidi kako su se dva starija muškarca našla na blagajni, a nakon kraće rasprave počeli su da se guraju, a onda su počeli ozbiljniji udarci. Gurali su se i udarali.

Takođe možete videti kako radnica pokušava da ih smiri rečima, a u jednom trenutku stiže još jedan radnik koji je prekinuo tuču i isterao ih iz prodavnice.

Pročitajte još: Hit snimak kruži društvenim mrežama: Pravi primer roditeljskih muka čija su deca prešla na onlajn nastavu (VIDEO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike