Ministar policije odgovara Kneževiću: Odazvaću se pozivu da biste dobili priliku da mi u oči kažete to što imate

09.04.2021

10:18 >> 10:36

0

Sekulović je rekao da će se sa zadovoljstvom odazvati na poziv Kneževića i poslanika DPS-a Predraga Boškovića

Ministar policije odgovara Kneževiću: Odazvaću se pozivu da biste dobili priliku da mi u oči kažete to što imate
Copyright Youtube printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović odgovorio je na poruku Milana Kneževića, predsednika skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu, da će inicirati njegovo salušanje povodom navoda da je pripadnik vojske pretučen tokom protesta u Bogetićima “naočigled policije”.

Sekulović je rekao da će se sa zadovoljstvom odazvati na poziv Kneževića i poslanika DPS-a Predraga Boškovića, nakon što su najavili da će inicirati njegovo kontrolno saslušanje pred Odborom, i poručio da je za četiri meseca na funkciji ministra više doprineo pravnom sistemu Crne Gore nego što je Knežević učinio za dvanaest godina poslaničkog mandata.

– I to ne samo zato što mi je to zakonska obaveza, već i da dobijete priliku da mi u oči kažete to što imate. Ne mogu a da ne steknem utisak da imate nelagodu što crnogorska policija ne bije građane, ne “trpa” ih u maricu i što deluje bez ikakve diskriminacije i selektivnosti. Ne zamerite, ali osećaj mi govori da vam je teskobno zbog toga, ali i da u tome niste usamljeni – navodi se u saopštenju Sekulovića.

Knežević je danas najavio da će inicirati saslušanje Sekulovića, oglasivši se nakon što je jedan od korisnika na Tviteru, potpisan kao Rajo Čanjak, a koji se predstavio kao oficir Vojske Crne Gore, uz objavljenu fotografiju naveo da su on i još jedan pripadnik VCG pretučeni od strane demonstranata u Bogetićima, i to “naočigled policije”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike