Ašanin ubijen sa osam metaka, jednim overen u glavu!

26.04.2021

07:45

0

Ubistvo su, najverovatnije, zabeležile nadzorne kamere postavljene u unutrašnjosti objekta, a ako snimci budu čisti očekuje se da će biti od koristi polici

Ašanin ubijen sa osam metaka, jednim overen u glavu!
Copyright Printscreen/Youtube

Crnogorska policija još traga za Novljaninom Goranom Pantovićem, koji je u Zorana Ašanina nakon zajedničkog ručka ispalio osam hitaca, od kojih ga je jednim overio u glavu, pišu podgoričke Vijesti.

Ašanin je ubijen juče u svom motelu Krstač dok je još sedeo za stolom tako što mu je Pantović, kako se navodi, pucao u leđa i glavu.

Nakon ubistva koje se desilo oko 14 časova, Pantović je pobegao automobilom u kom ga je čekao Mojkovčanin V.Lj. koji je sinoć priveden.

Sagovornik lista iz Uprave policije rekao je da su osumnjičeni za ubistvo i ubijeno imali poslovne veze sa vrhom kavačkog kriminalnog klana.

Ubistvo su, najverovatnije, zabeležile nadzorne kamere postavljene u unutrašnjosti objekta, a ako snimci budu čisti očekuje se da će biti od koristi policiji i tužilaštvu.

Snimci bi trebalo da pokažu i da li su se Pantović i Ašanin verbalno sukobili neposredno pre ubistva.

Pročitajte još

Prema tvrdnjama porodice ubijenog, Pantović je navodno tokom ručka zatražio određenu svotu novca od Ašanina, ali je Mojkovčanin odbio da mu da.

Pantović, koji je pucao u Ašanina, je često viđan sa navodnim vođom kavačkog kriminalnog klana Slobodanom Kašćelanom (58).

On ga je, tokom Kašćelanovih dolazaka u Viši sud, telom štitio od novinarskih kamera i fotoaparata.

Hapšen je 2017. godine u policijskoj akciji “Mimoza”, a inspektori su tada stavili lisice na ruke i Iliji Aleksiću (35) i sada pokojnom Šćepanu Roganoviću.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike