Medojević poručio Krivokapiću: Spasi svoju porodicu i Crnu Goru, podnesi ostavku

20.06.2021

20:08 >> 22:10

0

Autor: J.S.J.

Kćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama, piše lider DF-a

Medojević poručio Krivokapiću: Spasi svoju porodicu i Crnu Goru, podnesi ostavku
Printscreen/Youtube

Strasti u Crnoj Gori, ali i u regionu se ne smiruju nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici.

Predsednik “Pokreta za promene” i lider DF-a za “Borbu” piše da je Zdravko Krivokapić doveo zemlju u stanje haosa.

-Nesposoban da vodi Vladu, postao je lak plen sorošoida iz “Vijesti”, piše Nebojša Medojević,

Nije ni postao premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona evra, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju, navodi Medojević.

– Neiskusan, neoprezan, a alav na pare, odmah je postao predmet obrade i ANB, ali i stranih službi. Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucena i izabrao je put izdaje i pljačke.

U međuvremenu je upao u paranoju i svugde vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal, navodi se u tekstu Medojevića.

– Kćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama. Mickej razrađuje šeme za nove korupcionaške transakcije. Izdao je i Mitropolita Amfilohija koji ga je, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste ZBCG. Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži.

– Izdao je narod koji mu je verovao da će demontirati režim Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS i oduzeti opljačkanu imovinu.

Pročitajte još

– Postao je krpa vlasnicima “Vijesti. “Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika. Spasi svoju porodicu, Crkvu, narod i državu i podnesi ostavku, odmah – zaključio je Medojević.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti