Demokratski front poručuje: Mržnja ujedinila albanske ekstremiste i zvaničnike u Crnoj Gori

08.07.2021

09:06

0

Autor: Nikola A.

Radi se o smišljenoj akciji u regionu i napadu na Srbiju i srpski narod

Demokratski front poručuje: Mržnja ujedinila albanske ekstremiste i zvaničnike u Crnoj Gori
Copyright Facebook printscreen

Najuticajniji vladajući Demokratski front saopštio je danas da je rezolucija o Srebrenici, koju su, kako se navodi, usvojili “albanski esktremisti iz lažne države Kosovo” svedoči o tome da se radi o smišljenoj akciji u regionu i napadu na Srbiju i srpski narod, koja je koordinirana iz dobro poznatih krugova.

– Nakon što su Milo Ðukanović, Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić u Skupštini Crne Gore usvojili jednu sličnu antisrpsku rezoluciju, nije se dugo čekalo da to urade i njihovi partneri, Kurti i ostali, sa kojima predsednik CG, predsednik vlade i predsednik Skupštine gaje izuzetno prisne odnose, poručili su iz DF-a.

Pročitajte još:

Da bruka, navode, bude veća, takva rezolucija je prvo usvojena u Crnoj Gori, u kojoj je svaki treći građanin srpske nacionalnosti, a centri moći su baš to i želeli – da i oni za koje su glasali Srbi, poput Krivokapića i Bečića, prvi udare na Srbiju i srpski narod.

– Trebalo je napraviti takvu situaciju da antisrpska politika u regionu otpočne upravo od takvih osoba”, stoji u saopštenju ukojem se podseća da je DF upozoravao u startu da se radi o akciji koja treba da “iznova satanizuje srpski narod, Srbiju i RS, da se Srbima udara žig genocidnog naroda”.

– Nas nisu slušali ovi koji su glasali sramnu rezoluciju u Crnoj Gori, a sada su spali na to da budu društvo esktremista iz južne srpske pokrajine, poručuju iz DF-a i pitaju:

– U čemu se nakon svega razlikuju Ðukanović, Krivokapić, Bečić, Kurti, Tači, Haradinaj…Neke posebne razlike nema, a sve ih snažno spaja mržnja prema Srbiji, Republici Srpskoj i srpskom narodu.

Iz DF poručuju da ostaje sramota da je Crna Gora potrčala da ovu bruku napravi čak i pre albanskih esktremista.

– I pitamo se da li je moguće da se u Crnoj Gori pojavio neko ko je ovako bacio pod noge istoriju i tradiciju, Vučji Do, Fundinu, Bregalnicu, Skadar, Mojkovac, i ovako izdao svoje slavne pretke i svrstao se uz političare koji su nastali iz narko bandi i terorističkih organizacija, koji su vršili najmonstruoznije zločine nad Srbima devedesetih godina prošlog veka.

Pročitajte još:

Sigurni smo, kažu, da se ova bolest usvajanja lažnih rezolucija nastavlja, što svakako neće obeshrabriti nijednog Srbina, od Kosovske Mitrovice do Subotice, od Podgorice do Banjaluke.

– Ovakvi momenti su samo šansa da budemo što jedinstveniji, jer samo složno i zajednički možemo pružiti otpor protivnicima i njihovim nalogodavcima, navodi se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike