Mandićeve poruke podigle javnost u Crnoj Gori na noge: "Prestanite sa ponižavanjem!"

14.07.2021

12:35

0

Autor: A. B.

Sijaset poruka na Tviteru povodom aktuelne situacije u toj zemlji

Mandićeve poruke podigle javnost u Crnoj Gori na noge: "Prestanite sa ponižavanjem!"
A.K./ATAImages.

Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta i glavne stranke u Crnoj Gori, oglasio se povodom aktuelne situacija u toj zemlji.

Nezadovoljan ponašanjem predsednika, premijera i predsednika Skupštine, istakao je da se zbijaju šale sa Crnom Gorom zbog onoga u šta se pretvara pod aktuelnim samim vrhom vlasti.

Pročitajte još:

– Domaća i međunarodna javnost, kao i najvažniji analitičari, složni su oko toga da su litije za odbranu svetinja bile glavni oslonac za prošlogodišnju promenu vlasti.

Slušajući ovih dana Bečića i Đukanovića, izgleda da je sva ta uložena energija imala za cilj povratak kulta Josipa Broza Tita!

Ovaj užasni falsifikat je direktno suprotstavljen željama većine građana Crne Gore koji su zadivili Evropu čvrstom verom u Boga i lepšu budućnost.

Predsednik države, Vlade i Skupštine ne dozvoljavaju da se na civilizovani način rastanemo sa diktaturom komunističke partije Josipa Broza koja je osuđena od strane čitavog demokratskog sveta.

Pročitajte još:

Gospodo, stanite! Počeli su s nama zbijati šale čak i ljudi iz bivših republika SFRJ, što su imali istog predsednika i maršala kao i Crnogorci. Dobro bi bilo da prestanete sa ponižavanjem CG jer je ona velika priča, a najlepše stranice vlastite istorije je napisala pre Tita – poruke su Andrije Mandića na Tviteru.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti