Jeziv zločin u Sarajevu šokirao komšije! U tuči sa bratom ostao bez oka, pa odlučio da mu se osveti

28.06.2024

13:15

0

Situacija se od jednog trenutka znatno pogoršala

Jeziv zločin u Sarajevu šokirao komšije! U tuči sa bratom ostao bez oka, pa odlučio da mu se osveti
Copyright Printscreen/ Facebook

Almir Česir ubio je iz osvete, kako tvrde komšije, brata Muamera i snaju Emiru nakon čega je zapalio porodičnu kuću u naselju Širokača u Sarajevu, a onda presudio i sebi.

Komšije braće Česir kažu da su braća bila u lošim odnosima, a situacija se naročito pogoršala nakon što je kako tvrde Muamer tako brutalno pretukao Almira da je ovaj ostao bez oka i da je jedva hodao.

- Pre godinu dana su imali problem između sebe. Almira su pretukli da je ostao bez oka i nije mogao da hoda. Tada je rekao da to nije još završeno. I eto sinoć oko pola 10 se dogodilo. Nije me iznenadilo, ali nisam očekivao da će tako tragično završiti - rekao je komšija.

Kako izveštavaju mediji pre požara čula se pucnjava, a onda i eksplozija bombe.

- Čuli smo da je pucao Muameru prvo u noge, a Emira je pokušala da pobegne iz kuće. Htela je da skoči kroz prozor, ali je on zgrabio za kosu. Dozivala je pomoć i molila da joj neko pomogne, ali je on za kosu uvukao nazad u kuću. Tada je odjeknula eksplozija. Valjda je aktivirao bombu. Policija je mislim već stigla kada je grunulo, a onda je buknuo požar - ispričao je komšija braće Česir.

Podsetimo jeziv zločin u sarajevskom naselju Širokača odigrao se sinoć, a požar koji je izbio nakon eksplozije vatrogasci su uspeli da ugase tek u jutranjim satima, tada su na zgarištu pronađena i tri ugljenisana leša.   

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer/ATV

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike