Monstrum iz Zagreba: Silovao devojku, pa prebio njenog momka!

13.06.2024

22:46

0

Rekao joj je da će joj otkinuti obe ruke i noge ako ikome išta kaže...

Monstrum iz Zagreba: Silovao devojku, pa prebio njenog momka!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na zagrebačkom Županijskom sudu ovih je dana osuđen 34-godišnji S.K. koji je koji devojci u Zagrebu priredio pravi horor, a zatim je napao i svog kolegu sa posla koji je sa žrtvom bio u vezi, piše Index.hr.

Prema presudi, sve se dogodilo u martu i julu 2021. godine u dva stana u kojima je živeo mladić R.C.

S.K. je prvo u martu došao u stan u kojem su živeli R.C. i žrtva. Tamo su muškarci zajedno konzumirali droge, a u jednom trenutku im se u  ranim jutarnjim satima pridružila i devojka koja je do tada spavala.

Napao žrtvu čim su ostali sami

S.K. je odmah počeo s nasilničkim ponašanjem, zbog čega je R.C. napustio vlastiti stan i pozvao devojku da ide s njim. Ona je, smatrajući da osuđeni nije opasan, rekla da je umorna i da će ipak ostati, ali pokazalo se da je pogrešila.

Profimedia
 

Kako stoji u presudi, osuđeni joj je najpre "počeo govoriti da je prelepa, nakon čega ju je uhvatio rukom za kosu, pa je počupao, a potom zatražio da mu da svoj mobilni telefon. Rekao joj je da će joj otkinuti obe ruke i noge ako ikome išta kaže, pa je počeo psovati.

- Zatim joj je naredio da se skine i da klekne, nakon čega je izvadio svoj polni organ i naterao je da ga oralno zadovolji, na što je žrtva protivno svojoj volji i u strahu za život skinula donji deo odeće i oralno ga zadovoljila".

Tu nije bio kraj.

S.K. je djevojku "naterao da se okrene preko kauča govoreći joj da će joj otkinuti ruke i noge ako išta uradi, vređajući je da je k****.

- Nakon toga je protivno njenoj volji penetrirao u nju - stoji u objavljenoj presudi.

Prebio mladića u njegovom stanu

Žrtva je istražiteljima rekla da je od tada bila rastrojena, da joj je silovatelj nastavio da joj preti, a pretila joj je i njegova supruga koja ju je još i izvređala. Nakon nekog vremena se poverila R.C. koji je bio ljut, a u međuvremenu se preselio u drugi stan.

U julu je osuđeni ponovo došao u stan kod R.C. koji ga je više puta pitao da mu kaže što se dogodilo između njega i žrtve. Osuđeni mu je na to pripretio da će ga ubiti, dva puta ga je udario rukom lice, a zatim ga je nastavio tući po celom telu, stoji u presudi.

Optuženi je na sudu rekao da se ne smatra krivim i negirao je sve što mu se stavlja na teret.

Sud je ipak poverovao žrtvama i svedocima, te je na kraju osuđen na četiri godine i osam meseci zatvora.

Takođe mora da plati troškove sudskog postupka u iznosu od gotovo 4.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike