Miloš je otišao trbuhom za kruhom u Ameriku, ali je tamo izgubio život! Porodica skuplja novac kako bi telo transportovali u Podgoricu

09.06.2024

11:19

0

Autor: J.S.J.

Pogrebni troškovi transporta iz Amerike za Crnu Goru su veliki

Miloš je otišao trbuhom za kruhom u Ameriku, ali je tamo izgubio život! Porodica skuplja novac kako bi telo transportovali u Podgoricu
Copyright Printscreen/Gofundme.com

Miloš Vujović (29) iz Podgorice je izgubio svoj život 7. juna u Njujorku, aporodica Vujović nema dovoljno novca za transport Miloševog tela, pa mole dobre ljude za pomoć.

Kako stoji na sajtu gofundme,com jedan mladi život je prekinut u svom cvetu, potkresana su mu krila, i osujećena borba i ostvarenje planova za budućnost koja je bila pred njim.

-Njegovo vedro i nasmejano lice će zauvek ostati u sećanjima i neutešnim srcima njegovih bližnjih - stoji na sajtu. Takođe, navodi se da je Miloš došao u Ameriku sa puno ideja i entuzijazma da pomogne svojoj porodici, ali da je u toj mukotrpnoj borbi za ispunjenje svojih planova nažalost tragično je izgubio svoj život.

Porodica Vujović bi želela da Miloševo telo bude sahranjeno u njegovom rodnom gradu - Podgorici.

-Pogrebni troškovi transporta iz Amerike za Crnu Goru su preveliki za njih, i zato su se obratili svim ljudima dobre volje koji svojim prilozima mogu da pomognu porodici.

Novac za transport tela Miloša Vujovića možete uplatiti preko odvojenog linka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike